Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.08.2017.
16:45
Vestionline, Tanjug A

Stojković ponovo crno-beli: Drago mi je da sam ovde, probaću da se odužim

Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković vratio se danas u Partizan posle tri i po godine i na zvaničnoj promociji u Humskoj poručio da se oseća kao da nikad nije ni odlazio.

M.Todorović
Stojković treći put u Partizanu

Stojković među crno-bele stiže na jednogodišnju pozajmicu iz engleskog drugoligaša Notingem Foresta, a sledećeg leta postaće slobodan igrač.

- Drago mi je da sam ovde gde su me svi želeli, da se osećam kao član porodice. Probaću da se odužim igrama na terenu - rekao je Stojković na promociji ma stadionu u Humskoj.

On je dodao da nijednog trenutka nije razmišljao kada je usledio poziv Partizana.

- Ne postoji druga opcija za mene, želja kluba i navijača je bila velika i prihvatio sam. Kako znam i umem, na meni je da budem u formi - rekao je golman sa 73 nastupa za A tim Srbije.

Prema njegovim rečima veoma dobro poznaje sadašnji igrački kadar Partizana i trenera Miroslava Ðukića.

- Trenirao sam nekoliko puta kod Marka Nikolića. Osećam se kao da nisam ni odlazio, što se tiče atmosfere. Tu je trener Ðukić sa kojim sam sarađivao u mladoj, olimpijskoj i A reprezentaciji Srbije, poznajemo se jako dobro.

Stojković sada sa mnogo manje pompe dolazi u Partizan, za razliku od 2010. kada je takav potez izazvao gnev navijača Crvene zvezde, gde je prošao sve mlađe kategorije i debitovao na velikoj sceni.

- Bio sam mlad, a sada samo izgledam tako (smeh). Tada je bilo bombastično, da se sad ne vraćam na surove teme.. Bilo je sufliranja prijatelja, neprijatelja, zašto sada da rušiš sve... Tu sam prvi da se puca po meni ako slučajno krene loše.

M. Todorović

Stojković, koji je branio tri i po sezone za Partizan, nije mogao da odgovori da li će braniti protiv Videotona za plasman u grupnu fazu u Ligu Evrope.

- Bitnije je da se prođe Videoton kako znamo i umemo. Da li ću da branim nije pitanje za mene, već za trenera - rekao je Stojković osvrnuvši se da će protiv crno-belih biti nekadašnji saigrači Marko Šćepović, Danko Lazović i trener Marko Nikolić.

- Znamo Šćepovića i koliko veliki je navijač Partizana, ali i šta mu se sve dešavalo. Ne znam da li će doći do "osvete", sve je to fudbal, tu je i Nikolić , Lazović... Igraćemo protiv poznatih lica", zaključio je Stojković - koji će kao i prilikom prethodnog boravka nositi dres sa brojem 88.

Sportski direktor Ivica Iliev izrazio je zadovoljstvo i ponos zbog povratka Stojkovića 

- Imao sam tu čast da budem saigrač kada smo igrali u Ligu šampiona. Učinili smo sve da bude sa nama da nam pomogne da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope. Imamo veliku veru da ispunimo zajedničke ciljeve - naveo je Iliev.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online