Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.07.2017.
19:38
M. Topalović - Vesti A

Kumovi napadaju Crvenu zvezdu

Mario Maslać očekuje neizvesne mečeve Irtiša i bivšeg šampiona Evrope

fcirtysh.kz
Početak iz snova: Mario Maslać

Puna decenija pohvala, tapšanja po ramenu, kratak izlet u Osijek i na kraju se Mariju Maslaću posrećilo. Obale Dunava i Morave zamenio je onima koje krase reku Irtiš. Pavlodar jeste daleko, ali svaki fudbaler teži da ode preko granice. Maslać ima dodatni razlog za slavlje.

-Početak je kao iz snova. – kaže stasiti Novosađanin. – Odmah po dolasku osetila se porodična atmosfera u klubu tako da mi uopšte nije trebao period prilagođavanja. Bugarski trener Dimitrov ekspresno me je gurnuo u vatru. Ligaške utakmice, a onda dvomeč sa Dunavom u Ligi Evrope.

fcirtysh.kz
Golovi novi kvalitet

Da se bude potaman na revanšu je golom Bugarima odmah dao do znanja da nemaju čemu da se nadaju.

-Važan rezultat za Irtiš i potvrda uspona koji je počeo u prošlom šampionatu. Nisam poznat kao štoper koji trese mreže. Dobro sam počeo, a gol mi je dao dodatno samopouzdanje. Sreća je ponovo pratila hrabre.

fcirtysh.kz
Brzo prilagođavanje

Zašto to kažete?

-Pre angažmana u Kazahstanu bio sam na pragu popisivanja ugovora u Uzbekistanu. Kad je to propalo zbog novčanih razmirica pojavila se varijanta sa Irtišom koja je puno bolja u svakom smislu. Ponajpre mislim na fudbalski, a onda i finansijski segment. Ne treba zaboraviti ni lepotu Pavlodara. Miran grad koji ima sve neophodne sadržaje tako da je idealan za život.

fcirtysh.kz
Sve potaman: Mario Maslać

Maslać je smešten u jednom od najboljih hotela, a uskoro kreće u potragu za stanom.

-Nisam siguran da ću to sam obaviti. – zagonetno se smeškajući kaže dobroćudni div. Ne insistiramo pa sam nastavlja. – Stiže Čačanka Milica! Vereni smo, a uskoro bi trebali i pred matičara. Žensko oko ima više afiniteta za pitanje stana pa neka sama odluči.

Gde je veridba tu je prsten, a onda svadba i kum nije dugme.

fcirtysh.kz
Kum nije dugme: Živković i Maslać

-Kum će biti saigrač Stefan Živković. Odlični smo prijatelji, ne razdvajamo se, a zahvaljujući njemu brzo sam se privikao na Pavlodar. Sada ćemo kumovski da napadnemo Crvenu zvezdu!

Biće to, obostrano, veliko iskušenje?

-Očekujem dve neizvesne utakmice i prolaz Irtiša. Naša prednost je što imamo formiran tim, a gro igrača 20 ligaških utakmica iza sebe. U ovo doba godine to bi trerbali da materijalizujemo. Pratim šta se dešava, ne tako davno sam napustio Srbiju. Zvezda se prestrojava u hodu, a sigurno u podsveti ima eliminaciju Kairata koji je iz iste lige kao i moj Irtiš.

Ima li još Srba u Pavlodaru.

-Za sada sam upoznao samo jednog čoveka iz Kragujevca. Menadžer je u najboljem hotelu.

Lična karta

fcirtysh.kz

Ime I prezime:  Mario Maslać

Datum rođenja: 9. septembra 1990. 

Mesto rođenja: Novi Sad

Visina: 1.90 m

Pozicija: Štoper

Juniorska karijera

2001–2002 Novi Sad

2003–2008 Vojvodina

Seniorska karijera

2008/09 Veternik

2009–2015 Borac Čačak 105 (1)

2015 Osijek 7 (0)

2016/17 Borac Čačak 26 (1)

2017 Vojvodina 8 (1)

2017– Irtiš Pavlodar 2 (0)

Reprezentacija

2011 Srbija  U21 1 (0)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online