Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.06.2017.
11:55
M. Topalović - Vesti A

Nikoliću srpski derbi u Ligi Evrope

Marko Šćepović je promašio penal za Mađare, a onda su on i Danko Lazović postigli golove za Videoton - Balzan 2:0.

instagram.com
Dobro je krenulo: Marko Nikolić (Videoton)

Mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope doneli su dosta uzbuđenja, a na mnogim mečevima u centru pažnje bili su Srbi. Čak i fudbaleri koji su igrali u našim klubovima.

Najzanimljivije je bilo u duelu Videotona i Balzana sa Malte. Suočili su se naši treneri Marko Nikolić i Marko Mićović. Marko Šćepović je promašio penal za Mađare, a onda su on i Danko Lazović postigli golove za 2:0. U gostujućem timu Milan Savić je igrao 90 minuta, Lepović je ušao, a Ljubomirac izašao tokom susreta. Za Balzan je igrao i bivši adut Crvene zvezde Kadu koji je došao iz Šerifa, a odlično je branio Crnogorac Janjušević.

instagram.com
Iskupio se za promašen penal: Marko Šćepović

Slovan, trenera Ivana Vukomanovića, prvi je primio gol u Jerevanu od Pjunika, a onda je slavio sa 4:1. Jedan od nejlepših golova ovog kola postigao je Vukan Savićević udarcem u same raklje. Sekulić je bio kapiten, igrali su Rundić i Damnjanović, dok je roviti Čavrić meč odgledao sa klupe.

Josi Benajun (37) veteran izraelskog fudbala i jedna od prvih zvezda tradicionalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić" bio je junak veliokog preokreta (1:3 pa 4:3) u duelu Beitara iz Jerusalima i Vašaša. Za goste je dva gola dao Ukrajinac Pavlov (eks Mladost Lučani), ali su domaći fudbaleri postigli tri gola u poslednjih šest minuta (?!) i pobedili. Jedan od strelaca bio je i Vered koji je izgrao za Zvezdu.

Miloš Cvetković debitovao je za Levski koji je sa 3:1 savladao Sutjesku (Kovačević i Vuković), a u eks YU derbiju Željezničar (Radinović, Stevanović, Nikolić), golom Lendrića, matirao je Zetu iz Golubovaca.

Leh je bio ubedljiv (4:0) protiv Pelistera (veteran Radenko Bojović) iz Bitolja na čijoj klupi je bivši trener BSK Borće Nađi Šensoj. Još jedan bivši, ali igrač Partizana, Viktor Trnevski slavio je sa Rabotničkim golom u 90. minutu protiv Tre Penea.

Pazarci Ahmed Mujdragić i Semir Hadžibulić blustali su u dresu Ki Klaskivika (0:0 AIK) sa Farskih Ostrva. Hadžibulić je poneo epitet igrača utakmice. Odlično je branio Čvorović (Botev) pošto je njegov klub pobedio Partizani u Albaniji sa 3:1. Sa 2:1 Dianmo Minsk (Uroš Nikolič, Lukić izašao, Leković ušao) pobedio je Runavik. 

instagram.com
Odlična predstava: Ki Klaksvik

Ordabasi (Simčević) je poklekao 0:2 u Širokom Brijegu, Brkić (Olimpija) juriće 0:1 iz finske Vase, a Pavlović (Sarajevo) 1:2 protiv moldavske Zarije. Golman Pavlović pamtiće ovu utakmicu zbog gola koji mu je sa centra dao Gomez uu 33. minutu.

Težak zadatak imaće Punoševac i Drašković (Dačija) posle 0:3 protiv Škendije. Boranijašević (Ventspils) ima šansu da eliminiše Valur i pored 0:0 na svom terenu.

Rajković (Makabi) nije primio gol (2:0 Tirana), a istim rezultatom Đurić i krneta (Zira) ispratili su Diferdanž. U duelu Bukorac (Mladost Podgorica)- Damir Memović (Gandžasar) uspešniji (1:0) je bio domaći igrač.

instagram.com
Stigao u Pavlodar: Miloš Stamenković

ZVEZDA NA IRTIŠ?!

instagram.com
DEFANZIVAC I STRALAC: Živković (Irtiš)

Pobednik meča Irtiš Pavlodar (Kazahstan) - Dunav Ruse (Bugarska 1:0 igrače sa Crvenom zvezdom koja bi trebala da eliminiše Florijanu. U dresu Irtiša odlično je igrao štoper Mario Masać (tek došao u klub), standardni levi bek Stefan Živković i Beko Fofana (Partizan i Čukarički). Došao je i Miloš Stamenković iz ukrajinskog Stala.

NAŠE GORE LIST

Norveški Ods je sa 3:0 savladao Balimenu, a već u prvom minutu gol je postigao Stefan Mladenović. Rođen je u Norveškoj, a igrao je za Pors Grenland. Goliz slobodnjaka bio je dovoljan da Skenderbegu porazi Santa Huliju za koju je igrao Nikola Žugić, koji ima i portugalski pasoš. U dresu Fole Eš igrao je "Englez" Aleksandar Cvetković.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online