Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.06.2017.
00:20
M. Topalović - Vesti A

Simeoneov sin mijenja Lukakua?

Fleš iz Premijer lige

EPA/ SIMONE ARVEDA
Potencijalna "karamela": Đovani Simeone

Everton je u potrazi za napadačem s obzirom da su velike šanse da će Romelu Lukaku napustiti Gudison Park. "Karamele" očekuju da će od Lukakuovog transfera zaraditi značajnu sumu novca.
Deo novca Everton želi da potroši na dovođenje napadača koji će adekvatno zameniti Belgijanca u špicu ekipe iz Liverpula. Britanski mediji prenose da je jedna od najvećih želja Evertona i sin trenera Atletika Dijega Simeonea, Đovani Simeone. 

Simeone iza sebe ima pristojnu sezonu u dresu Đenove, a već duže  se povezuje sa transferom u neki veći klub. Špekuliše se da je i Fiorentina zainteresovana za njegove usluge, ali i da 22-godišnji Simeone preferira odlazak u englesku Premijer ligu. Veruje se da bi Everton mogao da izdvoji oko 20 miliona evra za Simeonea koji je ove sezone postigao 12 golova u Seriji A, i jedan u Kupu Italije.
Sautempton postaje nerešiva enigma

Poslednja 24 sata je na Ostrvu zbog Van Dajka bila velika pometnja, a očigledno da Sautemptonu jako odgovara da budu u centru pažnje, pa su napravili neverovatan potez. Liverpul je dogovorio saradnju sa defanzivcem, međutim Sautempton je čelnicima saveza poslao dopis da se preispita da li je Liverpul pre dozvoljenog roka pristupio igraču, i ako jeste da se "redsi" sankcionišu.

Nije se puno čekalo na odgovor iz Liverpula poslali izvinjenje "svecima", i objasnili da prekidaju sve kontakte sa Van Dajkom, kao i to da više nisu zainteresovani za njegove usluge. Sautempton je ovu situaciju želeo da iskoristi, pa su u večernjim satima postavili minimalnu cenu za Virdžila, a ona iznosi neverovatnih 75 miliona funti.

Trebai istaći da je Mančester Siti ozbiljno zainteresovan za ovog igrača, a da li će "građani" pristati na veliku svotu ostaje da vidimo.
U celom spletu nesrećnih okolnosti po Liverpul, najviše su razočarani u Seltiku, matičnom klubu ovog defanzivca, jer da je došlo do realizacije transfera, Seltik bi, na osnovu naknade za treniranje, dobio 13 miliona evra, što bi im zaista predstavljalo odličnu finansijsku injekciju.

Ko će se sada uključiti u utrku za Van Dajka ostaje da vidimo, takođe velika je nepoznanica po kog defanzivca će krenuti Liverpul, pošto im je ovaj transfer propao
Kabaljero menja Begovića

Pošto je Asmir Begović napustio Ćelzi, i prešao u redove Bournmuta, "plavci" su krenuli u potragu za adekvatnom zamenom. Antonio Konte je iznenadio sportsku javnost, jer je saopštio svoju odluku, odnosno otkrio koji će golman naslediti Begovića.

Reč je o ovosezonskom golmanu Mančester Sitija Viliju Kabaljeru, koji je posle Gvardioline odluke da u narednoj sezoni ne računa na njega bio prinuđen da potraži novi klub.

Argentinac se u proteklom periodu spominjao kao pojačanje Njukasla, međutim, očigledno da je došlo do promene, pa će naredne sezone braniti u redovima aktuelnog prvaka Premijeršipa.

Život u Mančersteru je veliko sra..!

Njegov dolazak u Mančester Junajted je ispraćen ogromnim ovacijama, a na kraju ih je opravdao i osvojio tri trofeja.

Međutim, Žose Mrinjo je totalno nezadovoljan životom u Mančesteru, pa je dao jednu neverovatnu izjavu.

''Život u Mančesteru je veliko sra*e, zbog toga nisam kupio kuću, pa i dalje živim u apartmanu.''

Murinjova porodica živi u Londonu gde ima luksuznu vilu, a i on sam od kako je postao trener Junajteda, više vremena boravi na relaciji London - Mančester, nego u samom gradu, a iz izjave se da zaključiti i zbog čega. 

Napadač poručio upravi: Dovedite Moratu

Mladi napadač Mančester Junajteda, Markus Rašford, je poručio upravi "crvenih đavola" neverovatnu stvar.

Naime, on je obrazložio da je Junajted veliki klub, i da u njega treba da dolaze samo veliki igrači.

''Svako ko dođe u Mančester može pomoći klubu da osvoji trofeje, što je krajnji cilj, jer fudbal se igra zbog navijača i trofeja.''

Iznenađujuća činjenica je njegova direktnost, odnosno poruka upravi da dovede jednog od najboljih mladih napadača u Evropi.

''Dovedite Moratu, on je odličan igrač, a dobra konkurencija je najvažnija da bi imali veoma produktivan napad.''


 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online