Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.05.2017.
14:09
Vestionline, FK Crvena zvezda A

Đurovski: Igrači moraju da pokažu karakter

Poslednju utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“ u sezoni 2016/17 fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv niškog Radničkog. Meč je na programu sutra, 21. maja, od 18.30, a ulaz je besplatan. Šef stručnog štaba crveno-belih Boško Đurovski izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

youtube.com/Sportimo
Osluškivaće se šta se dešava na meču u Humskoj

- U sutrašnjoj utakmici idemo na pobedu, računamo da će nam trijumf, sve u zavisnosti od dešavanja na stadionu Partizana, doneti ili šampionsku titulu ili stabilnost pred finale Kupa koje igramo sledeće nedelje. Što se nas tiče svi igrači su spremni, osim Sikimića koji je osetio bol u leđima. U zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat na meču Partizana možda ćemo moći da pravimo rokade i eventualno malo odmorimo igrače koji su bili dosta opterećeni tokom prvenstva, a sve u prilog tome da se što bolje pripremimo za finale koje nama mnogo znači - rekao je Đurovski.

Iskusni strateg ističe da će se njegova ekipa boriti do poslednjeg minuta.

- Ovo je situacija u kojoj igrači moraju da pokažu karakter, da pokažu kvalitet bez obzira na sve. Ne predajemo se do kraja. Takav pristup sutrašnjem meču sa Radničkim će nam mnogo pomoći za finale Kupa. Radnički je dobra ekipa i očekujem otvorenu utakmicu. Mnogo mi je bitno što naši igrači shvataju koliko je važno da pobede, posebno zbog naših vernih navijača koji pružaju izvanrednu podršku, čak i posle poraza od Voždovca. Ta podrška navijača, fanatizam Delija je za svaku pohvalu i mi smo kao ekipa dužni da im podarimo pobedu sutra.

Šansu u sutrašnjem meču mogu da očekuju i mlađi igrači koji nisu imali zapaženiju minutažu tokom sezone.

- I sam sam Zvezdino dete i zato su mi uvek klub i njena budućnost u prvom planu. Sigurno će u kombinaciji za tim sutra biti i nekoliko mlađih igrača kao što su Adžić, Račić i Vučićević. To da li će se igrati zavisiće i od rezultata na ostalim utakmicama, ali imam još jedan dan da spremim ekipu, ne vidim razlog da ne damo šansu i mladim igračima s obzirom na to da su oni budućnost Crvene zvezde i siguran sam da će to publika prepoznati i pozdraviti. Za vikend se igra derbi u omladinskoj ligi, ali pošto je pitanje šampiona rešeno on nema rezultatski značaj tako prioritet ima prvi tim izato imam sve mlade igrače koji treniraju sa nama na raspolaganju -poručio je Đurovski
.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online