Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 14.05.2017.
18:15
Vestionline A

Zvezda grmi: Partizan je lopov, FSS je saučesnik

Nova runda plej-ofa domaćeg šampionata donela je i nove optužbe u vezi regularnosti takmičenja, a sada se zvaničnim saopštenjem oglasila Crvena zvezda koja je postavila niz pitanja na koje očekuje odgovore od zvaničnika Fudbalskog saveza Srbije koje je takođe opštužila za "saučeniska u krađi".

Tanjug
U Zvezdi nikako da se pomire sa gubitkom prvog mesta na tabeli

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti i bez izmena:

- Lopovluk Partizana uz saglasnost Fudbalskog saveza Srbije je nastavljen i ovog vikenda! A Crvena zvezda neće da ga toleriše! Bili smo prvi na tabeli 640 dana i onda je neko lopovlukom oteo nešto što smo tako dugo gradili. 

Da li će neko konačno objasniti dvostruke aršine FSS kada je Partizan u pitanju?

A pitanja je mnogo:

- Zašto Partizanu u odlučujućoj utakmici za titulu sudi sudija Čolović osvedočeni navijač tog kluba? Zašto se igranje rukom na jučerašnjem meču Partizana tumači kao penal, a na našem meču ne? 

- Zašto je dozvoljeno okupljanje publike protiv Voždovca oko stadiona ako je naša publika 2014. rasterivana u identičnom slučaju?

- Zašto FSS ne istraži te kladioničarske prelaze u poslednjih sedam utakmica Partizana? A svi smo svedoci šta fudbalska Srbija govori o tome.

- Zašto još nemamo zvanično obrazloženje u slučaju "Nikolić" i slučaju "Vlahović", kada je jasno da su im morali biti oduzeti bodovi. Ili će i tu Partizan da se oglašava umesto FSS i da odlučuje šta je po propisima?

- Zašto im dve nedelje stadion nije zaključan posle rasističkog skandiranja?

- Zašto Leonardo nije kažnjen zbog šamaranja rivala?

- Zašto igrači Voždovca nisu pokušali da krenu ka golu Partizana nego čitavu utakmicu igrali u rikverc? Da li je to deo paketa za dozvoljenu premiju koju su dobili proteklog vikenda?

Mi govorimo činjenice, bez namere da bilo koga vređamo na ličnoj osnovi za stvari koje nemaju veze sa fudbalom.

Pitanja je mnogo, a istina jedna: opljačkani smo u derbiju od strane Grujića, i protiv Voždovca od strane Lukića. Zvezdi je direktno oteto šest bodova i time direktno ugroženo osvajanje titule!

A prijatelji širom fudbalske Srbije su nas upozoravali već šest meseci da se sprema scenario da nas pokradu. Upozoravali su nas da Partizan igra mnoge prijateljske mečeve. Da rade sa protivničkim igračima, pogotovo sa mnogim bivšim igračima Partizana koji sada igraju po drugim klubovima. Nadamo se da će FK Radnički igrati u duhu svoje slavne tradicije, da neće pokleknuti pred nesportskim pritiscima u sredu kao neki nečasni klubovi pre njega u ovoj sezoni i da će iskontrolisati svoje igrače.

Da li će se ljudi u FSS konačno dozvati pameti i shvatiti da su prevršili svaku meru sa dosadašnjim otimačinama?

A nama u Crvenoj zvezdi ostaje borba do poslednjeg minuta sa uverenjem da ce titula ostati u vitrini stadiona Rajko Mitić", saopštila je Crvena zvezda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online