Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.05.2017.
16:53 >> 19:11h
Vestionline A

"Zmajevi" šokirali kilavu Zvezdu: Partizan na pragu titule

Crvena zvezda je najverovatnije ostala bez titule na "krovu" u Zaplenjskoj. Voždovac je naneo poraz indisponiranim crveno-belima - 3:2 (2:0), pa tri kola pre kraja, Partizan ima otvoren put ka tituli.

Tanjug
Srđan Plavšić nije se video u Zaplenjskoj (Foto: Arhiva)

Zvezda je kiksirala kada je to malo ko očekivao. Očajna četa Miodraga Božovića pokazala je da ne zaslužuje krunu. "Zmajevi" su potpuno nadigrali do ovog kola lidera šampionata. Posle 45 minuta bilo je 2:0 za Voždovac autogolm Anđelkovića i pogotkom Dražića. U nastavku, domaćin je imao dve velike prilike za 3:0, ali su Dražić i Ćirković promašili zicere.

U 71. minutu, posle starta nad SIkimićem, dosuđen je penal za goste, a kapiten Luković je bio precizan. Imala je Zvezda nekoliko dobrih šansi za izjednačnje, ali u 87. minutu sve dileme oko pobednika rešio je Srećković, koji se prošetao pored očajne odbrane crveno-belih. Sve što su očajnni izabranici Miodraga Božovića uradili je utešni gol Poletanovića, u trećem minutu sudijske nadoknade.

Partizan ima otvoren put za krunu. Prema svemu što su pokazali crno-beli ovog proleća, apsolutno zasluženo. Četa Marka Nikolića dobila je dva od tri "večita derbija" u sezoni (uz remi), dok crveno-bele očekuje vrelo leto, odlazak očajnih stranaca, i rastanak sa katastrofalnim trenerom Miodragom Božovićem.

Crno-beli imaju 49 bodova, tri više od crveno-belih, a za 27. titulu u klupskoj istoriji, kojom bi se po broju trofeja ponovo izjednačili sa Zvezdom, teoretski im je potrebno sedam bodova, u slučaju da večiti rival upiše svih devet bodova do kraja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE SVE GOLOVE IZ ZAPLENJSKE!

90+3. minut - Utešni gol za Zvezdu postigao je Poletanović iz slobodnog udarca - 3:2.

87. minut - GOOOL, Voždovac u kontri povećava vođstvo, strelac je Srećković.

77. minut - Vujaklija i Donald su imali šanse za gol, ali i dalje vođstvo domaćina.

72. minut - GOOOL, Luković siguran sa bele tačke - 2:1.

71. minut  - Penal za Zvezdu posle starta nad Sikimićem.

65. minut - Velika šansa za domaćine, Ćirković je sa pet metara promašio prazan gol. Ostaje 2:0 za Voždovac, koji je blizu veikog iznenađenja. Zvezda nemoćna.

63. minut - Hazarderski potez Božovića, trostruka izmena. U igri su: Poletanović, Vujaklija i Sikimić, izašli su Plavšić, Ruiz i Boaći.
56. minut - Ruiz je imao veliku šansu, ali je opet Popović spasio domaćina.

50. minut - Opsada gola "zmajeva" u nastavku. Kontra domaćina, Dražić je bio jedan na jedan sa golmanom Manojlović, ali je mladi čuvar mreže gostiju spasio mrežu svog tima.

45+4. minut - Završeno je prvo poluvreme, iznenađujućih 2:0 za "zmajeve". Zvezdin ispit sezone u nastavku.
45. minut - Crveno-beli traže penal posle centaršuta Plavšića, ali ništa od toga.
41. minut - Boaći je na travi posle sudara sa golmanom "zmajeva" Popovićem.

36. minut - GOOOOL, Stefan Dražić je promešao kompletnu odbranu crveno-belih i matirao Manojlovića. Gosti su tražili ofsajd, ali ga nije bilo. Da li Zvezda ostaje bez viđene titule?

34. minut - Neverovatna šansa za Zvezdu, Džon Ruiz sa pet metara nije uspeo da ubaci loptu u mrežu, odlična intervencija golmana Popovića.
29. minut - Gol kao da je ošamutio goste, crveno-beli napadaju, ali jalovo.

15. minut - GOOOOL, Voždovac vodi, autogol Anđelkovića.  Iskusni levi bek je hteo da vrati loptu Manojloviću, ali je slabo procenio postavku svog golmana i poslao loptu u Zvezdin gol. 

1. minut - Utakmica je počela. Odmah na startu, Milijaš je imao sjajnu šansu za Zvezdu, ali nije uspeo iz neposredne blizine da savlada Popovića.

VOŽDOVAC: Popović, Gajić, Mihajlov, Ivković, Filipović, Petrović, Nikolić, Ćirković, Zec, Krasić, Dražić.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek, Donald, Ruiz, Milijaš, Plavšić, Boaći.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online