Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.06.2010.
19:15
Vestionline A

Englezi poraz slavili uz alkohol i cigarete

Fudbalski reprezentativci Engleske proslavili su eliminaciju sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi uz alkohol i cigarete, prenosi britanski list "San".

Engleska je pre tri dana poražena od Nemačke rezultatom 4:1 u osmini finala Mundijala. "San" je eksluzivno objavio fotografiju na kojoj se vidi grupa engleskih igrača koji posle duela sa "pancerima" odmaraju uz alkohol i cigarete. Fotografiju je navodno snimio jedan od reprezentativaca Ledli King, koji ju je kasnije slao prijateljima uz poruku: Vreme je da idemo kući".

Na fotografiji se vide Aron Lenon s kubanskom cigarom, dok Šon Rajt-Filips, Džermejn Defo, Glen Džonson, Majkl Doson i Stefen Varnok konzumiraju pivo i žestoki alkohol. Fotografija je snimljena u hotelu "Rojal Marang" pored Rustenburga.

"Mnogi moji prijatelji su potrošili hiljade funti da bi gledali ovu grupu luzera. Posle užasnih utakmica, čovek bi očekivao da će da ih bude sramota, ali umesto toga oni se opuštaju iz pivo i cigarete", rekao je neimenovani navijač engleske reprezentacije, koji je sliku dostavio "San"-u.

Neki britanski mediji objavili su i izjavu Ešlija Kola, koji je u sms poruci prijateljima naveo: "Mrzim Englesku i njene je.... ljude".

"Uvek dajem sve od sebe na terenu, i za Englesku i za Čelsi. Moj život je zbog privatnih stvari koje su iznete u medijima postao pakao", rekao je Kol.

Inače zbog neuspeha na Mundijalu, kapiten Liverpula Stiven Džerard i napadač Mančester junajteda Vejn Runi otkazali su učešće na zakazanom A3K spektaklu u Londonu.

Planirani A3K spektakl bio je planiran za 17. jul u O2 Areni, a osim Džerarda i Runija, trebalo je da učestvuju i Didije Drogba, Cesk Fabregas, Kristijano Ronaldo i David Vilja.

Reprezentativci Engleske odlučili su da otkažu učešće, jer smatraju da je neprikladno da se pojave na takvom spektaklu posle sramotne predstave na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"I Džerard i Runi su nam jasno stavili do znanja da im ne bi bilo prijatno i smatraju da nije prikladno da se pojave u A3K spektaklu. Potpuno razumemo njihovu odluku i poštujemo je. Mogli smo da pozovemo druga dva fudbalera da ih zamene, ali smatramo da su tih šestorica koje smo pozvali najbolji na svetu, a to smo obećali publici da će gledati", rekao je direktor A3K Teri Birn i dodao da će ovaj skup biti održan naredne godine.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online