Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.03.2017.
18:41
Vestionline, FSS A

Šta su rekli selektor Muslin i kapiten Ivanović o duelu sa Gruzijom?

Posle tri sata prijatnog leta do Tbilisija, najbolja reprezentacija Srbije stigla je u Gruziju gde je u petak od 21,00 po lokalnom (18,00 srednjeevropsko) vremenu očekuje važan kvalifikacioni meč na putu do Rusije 2018. Izabranici selektora Slavoljuba Muslina imali su samo nekoliko sati odmora a onda su odradili i poslednji trening na stadionu Dinamo Arena koji prima 55.000 gledalaca i koji će, po nekim najavama, sutra biti ispunjen do poslednjeg mesta.

fss.rs
Tri boda su cilj

Pred novinarima su, neposredno pred trening, bili Slavoljub Muslin i Branislav Ivanović.U uvodnim minutima i selektor i kapiten su na ruskom jeziku odgovarali na pitanja domaćih izveštača, a onda bili na raspolaganju i brojnim novinarima iz Srbije.

Prvo pitanje odnosilo se na tim koji će početi meč protiv Gruzije...

Pročitajte još:

* Muslin pozvao novog igrača

- Nisam imao nikavih dilema, svi igrači su nam praktično na raspolaganju i muke su bile slatke. Od prvog trenutka sam znao na koji tim računam za ovu utakmicu- rekao je Slavoljub Muslin.

Šta može da odluči meč...

- Naša obaveza je da igramo na svom nivou, da ne potcenimo rivala i da pružimo svoj maksimum. Ukoliko, dakle, odigramo na našem nivou, a uveren sam da možemo i bolje, mislim da ćemo biti zadovoljni.

I kapiten Ivanović je upozorio da Srbiju sutra očekuje veoma zahtevna utakmica.

- Gruzija nema šta da izgubi, znamo da su veoma opasni,odnosno da mogu biti neugodni. I svesni smo da nas očekuje težak zadatak. Da bi došli do dobrog rezultata moramo sve da učinimo da naš kvalitet dođe do izražaja – ističe Ivanović.

Srbija je tokom ovih kvalifikacija često menjala tim iz raznoraznih razloga, a posle dužeg vremena ponovo će u timu biti i Matić i Ivanović i Kolarov.

- Velika je odgovornost na svim igračima, a mi ukoliko prođemo tu prvu zonu presinga i ako budemo delovali kao tim, onda ćemo biti bliže uspehu – otkriva put do pobede Ivanović.

Gruzija je ne tako davno pobedila i Španiju, a selektor Muslin zna da se radi o selekciji koja može da priredi veliko iznenađenje, ali i neprijatno iznenadi.

- I taj meč protiv Španije potvrda je da mogu da pobede bilo koju selekciju i definitivno su veoma nepredvidiva selekcija. Mi, ipak, igramo u najjačem sastavu u ovom trenutku i bez obzira što su oni možda rasterećeniji jer nemaju mnogo bodova, mi znamo šta nam je činiti. Želimo u Rusiju a tamo se stiže samo pobedama – zaključio je Slavoljub Muslin.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online