Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.03.2017.
19:57
Vestionline, FK Vojvodina A

FK Vojvodina: Kapitulirali smo pred ucenama

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se još jednom povodom "slučaja" koji je napravljen uoči derbi meča 25. kola u kom će na stadionu "Karađorđe" u sredu gostovati Crvena zvezda. Novosađani su u nedelju najavili odlaganje meča, ali kako kažu popustili su pod pritiscima policije i usput su prozvali korisnike državnog budžeta bez konkretnog imenovanja, ali to nije bilo ni potrebno da bi se znalo na koga se misli.

Tanjug
FK Vojvodina ne želi da ćutke da pređe preko ucena

- Imajući u vidu odluke donete na sastanku, kao i probleme na koje smo ukazali u vezi sa mogućim neodigravanjem utakmice, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da će postupiti po naredbama policije i da smo zvanično kao organizatori kapitulirali pred ucenjivačkim stavom i nerazumevanjem osnovnih organizacionih aktivnosti, kao i termina “domaćin” i termina “gost”.

Kao odgovornim ljudima, nama u fudbalskom klubu Vojvodina je pre svega stalo do fudbalske igre i bezbednosti svih aktera sportskog događaja, te iz tog razloga ne možemo da dozvolimo da se lopta na “Karađorđu” ne kotrlja.

Ovom prilikom, izvinjavamo se našim navijačima zbog svih potencijalnih problema koje će ova odluka doneti i nadamo se da će naići na razumevanje za poziciju u kojoj se naš klub našao.

Fudbalski klub Vojvodina nije korisnik državnog budžeta, ne dobija novac od državnih firmi, nema skupe strance i nema državne institucije koje stoje iza nje. Fudbalski klub Vojvodina ima svoju istoriju, igrače, ljude koji jesu i koji su nekada bili njen deo, kao i svoje verne navijače, koji znaju da smo kroz istoriju našeg kluba često svi zajedno morali da gutamo gorke pilule i donosimo odluke koje se kose sa zdravim razumom i elementarnom logikom.

Vojvodinaši, ovakva odluka nije laka, ali je sigurno u interesu našeg kluba i zato vas sve još jednom pozivamo da dođete na stadion i ispunite zapadnu i severnu tribinu i da kroz fer i sportsko navijanje svi zajedno prisustvujemo još jednom susretu Davida i Golijata. I da se radujemo na kraju meča- piše između ostalog na sajtu FK Vojvodina.

Takođe, navodi se da će ulaznice za istočnu tribinu, na kojoj će biti smešteni navijači gostujućeg tima, koštati 800 dinara pošto je Crvena zvezda odbila da preuzme kontigent od 4.000 besplatnih karata uz uslov da preuzmu odgovornost za njihovo ponašanje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online