Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.02.2017.
14:32
Tanjug A

Božović: Verujem da će nas Bačka "napasti" kao i Pazar

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se nada trijumfu protiv Bačke u 23. kolu Superlige i lepoj uvertiri za veciti derbi narednog vikenda.

N. Đurović
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović

- Bačka se nalazi u nezavidnoj situaciji i mora da pruži maksimum, posebno zbog imena Zvezde. Vidim da najavljuju da će nas napasti, verovatno kao što je i Novi Pazar. Nadam se da će teren biti dobar, da ćemo nastaviti našu seriju i upisati nova tri boda - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da je ekipa 100 odsto skoncentrisana na Bačku i da niko ne razmišlja o večitom derbiju sledeće subote.

- Idemo redom, svaka utakmica je važna.

Božović je istakao da neće odmoriti Marka Petkovića, iako mu preti suspenzija, odnosno mogućnost da propusti duel sa Partizanom.

- Nema odmora ni za jednog igrača, od čega bi bili umorni? Po ceo dan odmaraju. 

Nova saradnja sa Termama Čatež

Crvena zvezda je obnovila saradnju sa slovenačkim odmaralištem Terme Čatež do 2019. godine, a ugovor su potpisali generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i direktorka Terme Čatež Alinka Mokrovič Pogačar.

Trener Crvene zvezde je naglasio da nije zabrinut zbog odlaska Zorana Rendulića u kazahstanski Ordabaši i činjenice da je ostao sa dva štopera.

- Imamo dosta odbrambenih igrača i napadača. Neki će otići, neki završiti karijeru, spremamo smenu generacija. Retkost je da igrač odmah bljesne po dolasku u Zvezdu. Rendulić je imao ulogu zato što je duhovit, da zasmejava igrače. Kada igra Rendulić, pitanja su zašto igra kada je star, ali i kada nije u sastavu. Malo sam se umorio... Normalno da ćemo pustiti igrača koji ima 32 godine, tu su Frimpong, Luković, Le Talek - poručio je Božović.

On nije želeo da sada ocenjuje d li aktuelni igrački kadar ima kvalitet za nastup u evropskim takmičenjima.

- Teško je govoriti da li ovaka ekipa ima kvalitet za Evropu. Imali smo negativna iskustva, za Evropu treba mnogo studiozniji rad.

Božović je kratko, u ironičnom stilu, prokomentarisao saopštenje niškog Radničkog da ih je Zvezda prevarila jer nije uplatila novac za transfer Milana Pavkova.

- Smetaju mi takvi navodi jer su ljudi iz Radničkog pošteni. Pravi primer poštenja - zaključio je Božović.

Utakmica 23. kola između Bačke i Crvene zvezde igra se sutra od 13 časova u Bačkoj Palanci.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online