Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 25.06.2010.
14:51
Vestionline A

"Vi ste za nas pobednici" na dočeku "Orlova"

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Fudbalere su na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali brojni novinari i nekoliko desetina navijača koji su mahali srpskim zastavama i razvili transparent na kojem je pisalo "Vi ste za nas pobednici".

Srpski igrači su ranije izjavili da su razočarani neuspehom na Mundijalu u Južnoj Africi, a istakli su da će pokušati da u kvalifikacijama izbore plasman na Evropsko prvenstvo, koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je našim igračima nedostajalo sreće da se plasiraju u osminu finala SP.

"Voleo bih da je reprezentacija prošla dalje. Imali smo želju, ali fudbal prema nama nije bio pravedan. Zaslužili smo mnogo više", rekao je Antić po povratku našeg nacionalnog tima u Beograd.

On je istakao da je u ekipi bila dobra atmosfera i da se objavljivanjem fotografija pojedinih igrača kako puše i piju pivo "od ničega pravilo nešto".

Golman srpskog tima Vladimir Stojković istakao je da je reprezentacija "sanjala o polufinalu Mundijala".

"Kada izgubiš onako kako smo mi izgubili protiv Australiji ostaje žal", rekao je Danko Lazović i dodao da je odlična atmosfera u timu i pored neuspeha na SP.

"Sigurno nismo napravili ništa na Mundijalu, ali ova generacija može mnogo", rekao je Lazović.

Milan Jovanović istakao je da žali za dobrim rezultatom na turniru u Južnoj Africi.

"Ostaje žal što nismo u utakmici u kojoj smo bili dominantni dali još jedan gol i otišli dalje, jer nam je sve bilo otvoreno do polufinala", rekao je Jovanović i dodao da je reprezentacija imala šansu da napravi ono što svi decenijama sanjaju.

Srbija je osvojila poslednje mesto u grupi D sa samo tri boda. Srbija je u prvom kolu poražena od Gane rezultatom 1:0, ali je naša selekcija potom savladala Nemačku identičnim rezultatom. "Orlovi" su u poslednjem kolu poraženi od Australije rezultatom 2:1.

Plasman u osminu finala iz grupe D izborile su selekcije Nemačke i Gane.

Petak 25.06.2010. 21:31
Ova reprezentacija je bruka za celu srbiju,sada pricaju kao nisu imali srece sramota!!! Znaju da piju alkohol i da puse cigare celu noc. nisu oni pobedili nemce nemci su sami sebe sjebali i sa deset igraca su bili bolji a nasi slepci neznaju to da iskoriste pa da ih napune.bolje bi rezervisti odigrali nego ovi slepci kakav vidic, stankovic on nije vise niko i nista nema za njega vise leba ni u interu!!! A nas trener kao iskusan strucnjak nezna tim da nauci discipline dozvoljava im da rade sta hoce pa kad on nije uspeo nesto sa ove budale onda neznam koj trener to moze u buducnost!!! Zapeo za onog Zigica jebo ga Zigic to nije igrac za mene kad bi smele zivotinje da igraju jedna zirafa bi makar jedan go dala kakav slepac SRAMOTA !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online