Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.01.2017.
13:06
M. Topalović - Vesti A

Fudbaleri modne ikone

Đerar Pike ima nekoliko faza. Najpre se nametnuo neobičnim frizurama i negovanom bradom. Nenadmašan je u ležernom stilu oblačenja, ali je faca i u „paradnim" varijantama.

Instagram
Preuzeo primat: Kristijano Ronaldo

Poslednjih decenija Dejvid Bekam se više isticao zaradama van terena i činjeniom da je modna ikona. Pošto se povukao više nije u centru pažnje. I dalje se vodi kao čovek iz sveta fudbala i odlično se kotira. 
Logično, primat je preuzeo fudbaler koji poklanja najviše pažnje svom izgledu - Kristijano Ronaldo. Od ružnog i siromašnog dečkića sa ostrva Madeira postao je najbogatiji, po mnogima i najbolji fudbaler današnjice. S druge strane medalje je privatni život. Znak CR7 preplavio je svet. Njegov vozni park,  veze i vezice, praćenje modnih trendova... lansirali su Portuglaca na ubedljivo prvo mesto. Učestvuje u velikom broju humanitarnih akcija i često se slika sa lepoticama i sinom od surogat majke.
Bekam je trenutno drugi. Na njegovu popularnost uticao je i brak sa ambicioznom Viktorijom Adams - Bekam bivšom članicom „Spice Girls".

Instagram
I dalje u vrhu: Dejvid Bekam

Po vokaciji je model, dizajner i žena sklona svim vrstama biznisa. Bekam ima neverovatnu moć transformacije. Šta god da obuče na njem ustoji kao saliveno. Svaka promena frizure, imidža ili stila izaziva histeriju. U svetu mode Bekam je ikona u mnogo širem od fubalskog smisla.
Za razliku od od prethodnika Lionel Mesi nije iz iste priče. Moda mu je „poslednja rupa na svirali". Do pre par meseci. Omaleni Argentinac skoncentrisao se na teren, golove i trofeje. Ima miran brak, nije sklon flertovima. Nikako se ne može reći da je modna ikona. Nije se proslavio na mnogim prijemima odabirom odeće, ali on je fudbalski fenomen i samim tim ima veliki broj obožavalaca i ljudi kogi ga prate i kopiraju. Negativne komentare izazvalo je farbanje u plavo, puštanje brade..."Visina" mu sigurno stvara određene probleme, ali svojom ljupkošću i fer ponašanjem sve neutrališe. 
Đerar Pike ima nekoliko faza. Najpre se nametnuo neobičnim frizurama i negovanom bradom. Nenadmašan je u ležernom stilu oblačenja, ali je faca i u „paradnim" varijantama. Popularnost jer porasla zahavljujući braku sa Šakirom koja sigurno diktira stilove određene fazama života. Starija je , iskusnija, duže u šou biznisu pa Pike, hteo ne hteo, mora da joj veruje. I da sluša.

Instagram
Fudbal i estrada: Pike i Šakira

Na Pikeov imidž sigurno utiče aktivnost na društvenim mrežama i stalni rat sa Realom. Osvedočeni Katalonac ne bira ni mesto n ivreme da pecne velikog rivala. Udarce stojički podnosi.
Listu zaključuje Italijan. Može se reći da  je na Apeninima i krenulo „ludilo" kada je reč o praćenju mode od starne fudbalera, uz propratne aktivnosti kao što su menekenke, brakorazvovne parnice, bahanalije i naravno paparaci.

Instagram
Italijanski šmeker: Markizio (Juventus)

U žestokoj konkurenciji igrača Serije A pobedio je Klaudio Markisio iz Juventusa koga smatraju stilski najskladnijim fudbalerom.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online