Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 13.12.2016.
14:50 >> 15:04h
Vestionline, mondo.rs A

Lalatovićeva poruka Vučiću: Dabogda vladao još 50 godina, volim ga mnogo!

Trener Vojvodine imao zanimljivo izlaganje na konferenciji za medije.

M. Todorović
Divi se Premijeru: Nenad Lalatović

Nenad Lalatović je na konferenciji za medije podsetio na dešavanja iz Ivanjice, pozvao predsednika FSS Slavišu Kokezu da ga suoči sa sudijom meča Bojanom Nikolić i da poligraf utvrdi ko govori istinu! Podsetimo, Lalatović je isključen na duelu sa Javorom, a navodno je spreman da napusti fudbal ukoliko se utvrdi njegova krivica.

Ovih dana se o Lalatoviću priča kao mogućem nasledniku Miodraga Božovića na klupi Crvene zvezde. Da li zbog toga, ili nečeg drugog, trener Vojvodine je pred poslednji duel popularnih "lala" poželeo da izrazi divljenje na račun Premijera Srbije!

- Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom još pedeset godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način - rekao je Nenad Lalatović. 

O "slučaju Ivanjica" kaže:

- U Ivanjici sam isključen jer sam rekao u 85. minutu 'aj reci golmanu da ubaci loptu u teren zadržava igru'. Znate šta sam rekao o njegovom suđenju i 'seckanju igre' posle Rada i kažnjen sam sa 300.000 dinara i jednu utakmicu pauze. Tražim od Slaviše Kokeze da me ovoga puta kazni doživotno ako sam ružnu reč rekao Nikoliću kada sam napuštao teren. Ja imam kod kuće troje dece i da mi neko kaže njima da fali dlaka sa glave ja bih rekao: 'Secite mi ruke'. Pa eto, vidite koliko volim svoju decu i nek' ne mogu više da radim i zarađujem novac - emotivno je ispričao Lalatović.

On je ponovo zatražio poligrafsko ispitivanje.

- Nisam mislio da je lični sukob, ali sada mislim. Boli me Niš, boli me Ivanjica, kao da mi neko nabije nož u srce. I na to sve pročitam sve to. Ako treba i policija neka reaguje, ako je gospodin Nikolić kavaljer neka kaže da je prečuo, pogrešio. Ne tražim izvinjenje.

Potom je Lalatović pohvalio i prvog čoveka FSS Kokezu.

- Bio sam za to da dođe na čelo FSS i pogledajte kako reprezentacija igra, odmah je bolja klima. Želim da pravda dođe na videlo - kad može Vučić tako da vodi Srbiju, pa onda može i Kokeza tako da vodi fudbal kako mi to očekujemo, i kako ga vodi do sada, i znam da sa njim možemo mnogo toga dobro da uradimo. Pogledajte kako poklanja terene, opremu, i znam da idemo na Svetsko prvenstvo, ali hajde i ovaj klupski fudbal dovedemo u red i tu da napredujemo - zaključio je Lalatović.

POVEZANE VESTI

Utorak 13.12.2016. 17:59
lalatovic je prodana ciganska dusa. Ebo te vucic ako ga volis vodi ga kuci!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online