Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.11.2016.
20:08 >> 22:43h
Vestionline A

LŠ: Remi u Londonu, Sitiju bod dosta za osminu finala (VIDEO)

U sredu su odigrane sve utakmice 5. kola Lige šampiona u grupama A, B, C i D posle kojih smo dobili jiš jednog sigurnog učesnika osmine finala, a to je Mančester Siti.

Reuters
Detalj sa meča Arsenal - PSŽ

U grupi A i dalje nije rešeno ko će sa prvog mesta u osminu finala pošto su Arsenal i PSŽ podelili bodove odigravši 2:2 pa u poslednju rundu ulaze sa istim učinkom (Francuzi imaju bolji međusobni skor). Sa druge strane nepoznato je i ko će kao trećeplasirani tim u Ligu Evrope pošto su šanse zadržali i Bazel i Ludogorec posle remija u Bugarskoj (0:0), s tim da veće šanse ima tim koji je eliminsao Crvenu zvezdu jer je u Švajcarskoj bilo 1:1.

Remi bez golova u duelu Napolija i kijevskog Dinama samo je produšio neivesnost u grupi B pošto Italijani sada imaju osam bodova, koliko i Benfika, dok ih u stopu prati Bešiktaš koji će u najgorem slučaju u Ligu Evrope.

Neverovatan meč viđen je na Vodafon areni gde je Benfika kao gost posle pola sata igre imala tri gola prednosti protiv Bešiktaša, a mogla je i do ubedljivijeg vođstva da su igrači lisabonskog tima iskoristili makar polovinu izglednih šansi. Propuštene šanse obile su se o glavu Portugalcima pošto je turski tim napao svim silama i uspeo na kraju da dođe do izjednačenja golovima Tosuna, Kvarezme i Abubakara. U domaćem timu do 60. minuta igrao je Duško Tošić, dok je Ljubomir Fejsa do kraja odigrao ovaj meč i postigao je treći gol za Benfiku.

Pobeda u duelu sa Seltikom Barseloni je donela prvo mesto u grupi C pošto im joj je na ruku išao i remi u Menhengladbahu na meču Borusije i Mančester Sitija. Englezi idu u osminu finala, ali sa drugog mesta, dok će Nemci morati da se zadovolje Ligom Evrope pošto imaju bolji skor od Škota.

Atletiko je zadržao stoodstotan učinak pošto je pred svojim navijačima rutinski savladao PSV, koji će ukoliko želi da nastavi evropsku odiseju u poslednjem kolu morati da savlada Rostov u Ajndhovenu. Madriđani idu dalje sa prvog mesta, dok će Bajern biti mina na žrebu jer će sigurno biti drugi u grupi D posle poraza od Rostova u Rusiji.

Grupa A: Arsenal - Pari Sen Žermen 2:2 (Žiru 45+1, Verati 60ag - Kavani 18, Moura 77), Ludogorec - Bazel 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa B: Bešiktaš - Benfika 3:3 (Tosun 58, Kvarezma 83pen, Abubakar 89 - Guedeš 10, Semedo 25, Fejsa 31), Napoli - Dinamo Kijev 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C: Seltik - Barselona 0:2 (Mesi 24, 55pen), Borusija Menhengladbah - Mančester Siti 1:1 (Rafael 23 - Silva 45+1)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D: Rostov - Bajern 3:2 (Azmun 44, Poloz 49pen, Noboa 66 - Kosta 36, Bernat 52), Atletiko Madrid - PSV 2:0 (Gameiro 55, Grizman 66)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online