Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.11.2016.
16:52 >> 19:57h
Vestionline A

Ruiz za minimalac Zvezde pod Bagdalom! Horor povreda Lukovića

Crvena zvezda nastavlja da pobeđuje iako ne blista. U derbiju 16. kola, četa Miodraga Božovića savladala je zahuktali Napredak 1:0 golom Džona Ruiza u 69. minutu igre.

crvenazvezdafk.com
Komandant odbrane Zvezde: Damjan Le Talek

Kostarikanac je šutem sa 20 metara uspeo da savlada Petrovića, što se pokazalo kao presudno za nova tri boda crveno-belih, koji opet imaju šest bodova više od večitog rivala, Partizana.

Napredak je pre ovog meča, koji je posmatralo oko 10.000 gledalaca, vezao pet pobeda, ali nije mogao više u duelu sa šampionom. Ipak, hrabi "čarapani" pružili su žestok otpor Zvezdi, imali i nekoliko dobrih prilika, ali su na kraju bodovi otišli put Beograda. Na startu drugog poluvremena, Vukanović je imao zicer, a u 80. minutu N'Diaje je imao sjajnu šansu, ali je Manojlović uspeo da sačuva mrežu gostiju, za tri velika boda.

Trijumf crveno-belih ostao je u senci teške povrede kapitena Zvezde, Aleksandra Lukovića, koji je u 31. minutu nezgodno pao. U prvi mah se činilo da je polomio ruku, ali mu je "samo" iskočio lakat, koju mu je namešten, pa ga čeka kraća pauza.

90+5. minut - Kraj utakmice, nova tri boda za crveno-bele.

80. minut - Velika šansa za Napredak, Manojlović spasio crveno-bele.

69. minut - GOOOL, Džon Ruiz je doveo Zvezdu u vođstvo sjajnim udarcem sa 20 metara.

53. minut - Vukanović je polse kontr izašao sam ispred golmana Zvezde Manojlovića, ali nije uspeo da postigne gol, spetljao se u odusdnom trenutku i poslao loptu daleko pored gola.
46. minut - Na startu drugog poluvremena, velika bakljada navijača Zvezde. Utakmica je prekinuta na ne
45+5. minut - Gotovo je prvo poluvreme, bez golova u Kruševcu. Prvo poluvreme, nažalost, proteklo je u horor povredi kapitena Zvezde, Lukovića.

33. minut - Teška povreda kapitena Zvezde Lukovića. Verovatno je u pitanju prelom ruke posle skoka. Umesto iskusnog štopera posle dužeg vremena na terenu je Francuz, Tomas Fibel. Lekarska intervencija je potrajala nekoliko minuta, a Aleksandar Luković je napustio teren u Kruševcu u ambulantnim kolima.

30. minut - Zvezda je bila najbliža golu posle udarca Ruiza, golman Napretka Petrović sa gfol linije je izbio loptu u korner. Ostaje 0:0.

18. minut - Iskusni Jovan Markoski opeasno je zapretio golu Zvezde, ali je lopta za malo otišla van gola. 
16. minut - Anđelković je bio u prilici, ali je loše šutirao desnom, slabijom nogom. Nema golova pod Bagdalom.
10. minut - Zvezda napada, ima inicijativu, ali nema šansi za gol.
5. minut - Odličan ambijent pod Bagdalom, oko 10.000 gledalaca uživaće u derbiju Super lige.

NAPREDAK: N. Petrović, Simonović, Miladinović, Leković, N'dijaje, Šljivić, B.Petrović, Projić, Markovski, Vukanović, Gobeljić.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Le Talek, Luković, Anđelković, Plavšić, Poletanović, Ristić, Donald, Ruiz, Sikimić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online