Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 14.11.2016.
14:09
M. Topalović - Vesti A

U opštoj tuči u Despotovcu razlupane glave fudbalera i sudija

Utakmica 14. kola međuopštinske lige Jug Pomoravskog okruga između FK Lomnica iz Despotovca i FK Omladinski iz Paraćina prekinuta je u 90. minutu zbog opšte tuče!

pixabay.com
Tekst potpisa

Desetak fudbalera obe ekipe i sudija Marko Temeljkovski zadobili su teže i lakše telesne povrede.

-Prekid se dogodio u 90. minutu kod rezultata 1:4. Prema preliminarnom izveštaju delegata u prekidu su učestvovali igrači obe ekipe. Opšta gužva na terenu, a u nekom trenutku je možda ušla u teren i publika iz Lomnice. Došla je policija, jedan od sudija je povređen, zakačen u gužvi, neko ga je dokačio. To je teži prekršaj po novom Zakonu o sportu. Možda je neko od vinovnika incidenta neko sa klupe FK Omladinski, jer je kod četvrtog gola u nadoknadi vremena, neko neprimereno reagovao radujući se golu. To je bilo verovatno varnica za to što se dogodilo, priča prve nezvanične informacije komesar za takmičenje Moma Radunović i dodaje da će zvanične odluke taj savez doneti u sredu.

Predsednici oba kluba su potvrdili da je do incidenta došlo, ali su početak tuče videli na različite načine.

-Nasrnuli su na nas kada smo poveli 4:1. Sramno ponašanje rukovodstva i stručnog štaba domaćina koji su nezadovoljni rezultatom sve vreme vređali naše igrače, kulminiralo je posle četvrtog gola. Posle toga, ulaze u teren i zajedno sa publikom počinju da tuku naše igrače. Četvorica naših igrača zadobili su lake telesne povrede, a sve vreme dok je divljaštvo trajalo kapija igrališta bila je zaključana i bilo nam je onemogućeno da pobegnemo i uputimo se u Despotovac radi ukazivanja pomoći, rekao je predsednik gostujuće ekipe FK Omladinski Miloš Trandafilović.

Predsednik FK Lomnica Rade Jeremić tvrdi da je igrač protivničkog tima vadio pištolj tokom incidenta

-Ne znam šta se događalo na terenu, jer sam u kancelariji štitio delegate i glavnog sudiju. Čuo sam da je neko udario drugog sudiju. Igrač FK Omladinski sa brojem 8 posle njihog četvrtog gola okrenuo se prema našoj klupi i rekao "puni mršu" i neprimereno gestikulirao rukama. Skočio je naš trener, za njim su krenuli i igrači, redari su pokušali da ih razvade, među njima je bilo i publike. Opšta gužva je nastala. Zatim je igrač sa brojem 8, navodno stavio pištolj za pojas, ali to nisam video, to tvrdi publika. Njihov igrač sa brojem 8 je zadobio povredu nosa za vreme igre, kao i ostali igrači, a ne u gužvi, priča predsednik FK Lomnica Rade Jeremić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online