Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.10.2016.
18:56 >> 21:16h
Vestionline A

I Partizan kiksnuo: Nišlije uzele bod u Humskoj

Svemu dođe kraj pa i seriji pobeda Partizana. Crno-beli nisu iskoristili kiks vodeće Crvene zvezde. U Humskoj četa Marka Nikolića je odigrala samo 1:1 sa Radničkim u derbiju 13. kola Super lige, pa je prednost crveno-belih ostala šest bodova u odnosu na ljutog rivala.

partizan.rs
Uroš Đurđević i Saša Marjanović nisu uspeli da nadmudre Nišlije

Crno-belima nije vetar u leđa dao Spartak, koji je odigrao nerešeno sa Zvezdom. Većim delom meča, "parni valjak" je bio uspavan, dok su se Nišlije predstavile u odličnom izdanju.

Posle greške golmana Filipa Kljajića, Radnički je poveo u 31. minutu golom Milana Pavkova. U prvih 45 minuta, Partizan je bio katastrofalan, bez šanse za gol. U nastavku, četa Marka Nikolića je krenula mnogo bolje i već na startu je Nikola Đurđić izjednačio posle gužve u petercu gostiju.

Činilo se tada da će gosti da kapituliraju, ali do kraja meča, odbrana Nišlija uspela je da osujeti napade crno-belih. Nisu domaćini imali mnog prilika, jedinu izglednu promašio je Uroš Đurđević u 70.minutu, kada je izašao sam ispred Bajića, ali je golman Radničkog bio uspešniji.

Crno-bele je poremetila povreda radilice tima, Brazilca Evertona, koji je već u 12. minutu morao da napusti teren zbog povrede. Na ovom meču Saša Ilić je postao novi rekorder Partizana. Kada je u 79. minutu ušao u igru zabeležio je 792. nastup u crno-belom dresu i na večnoj listi kluba ostavio iza sebe Momčlila Vukotića.

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+5. minut - Gotov je meč, Partizan nije iskoristio kiks Zvezde. Samo bod za crno-bele.
84. minut - Božinov je pokušao glavom, ali preko gola, sve manje vremena za crno-bele.
70. minut - Velika šansa za Partizan, Đurđević je bio sam ispred gola Radničkog, ali je Bajić uspeo da odbrani udarac napadaču domaćina.
60. minut - Nova gužva u petercu Radničkog, ali gosti nisu opet kapitulirali. Napadi Partizana u talasima.

48. minut - GOOOL, Partizan je izjednačio, strelac je Nikola Đurđić. Posle gužve u petercu gostiju, najbolje se snašao napadač crno-belih i poravnao rezultat.

45+5. minut - Završeno je prvo poluvreme, gosti vode 1:0 golom Pavkova.
44. minut - Leonardo je pokušao iz slobodnog udarca, ali je lopta udarila nekog u živom zidu i otišla u korner.

31. minut - GOOOL, Iznenađenje u Humskoj, vodi Radnički, strelac je Pavkov, posle velike greške golmana Partizana Filipa Kljajića. Šutirao je Lazar Arsić, a golman domaćina umesto da pusti da lopte ode u gol aut, odbio je do noge Pavkova, kome nije bilo teško da zatrese mrežu srpskog vicešampiona.

25. minut - Uspavanka u Humskoj. Partizan napada, ali jalovo, nema prilika za gol.

12. minut - Ljubimac "grobara" Everton zbog povrede je morao da napusti teren. Umesto nejga u igri je Saša Marjanović, nekadašnji igrač Radničkog.

8. minut - Očekivani pritisak crno-belih na startu meča, ali zasad Nišlije odolevaju.
1. minut - Utakmica u Humskoj je počela. Oko 5.000 gledalaca prati derbi 13. kola Super lige Srbije.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić, Jevtović, Everton, Alen Stevanović, Leonardo, Đurđić, Đurđević.

RADNIČKI: Bajić, Bulatović, Stojanović, Pavkov, Arsić, Petrović, Mrkić, Stanojević, Jovanović, Stanković, Radivojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online