Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.10.2016.
15:09
Tanjug, Vestionline A

Božović: Nemam ništa protiv da pobedimo Čukarički 5:4

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da očekuje neizvestan meč i sa dosta golova protiv Čukaričkog u 12. kolu Superlige Srbije.

N. Đurović
Za gol više: Miodrag Božović

- Pred nama je teška utakmica, iako je Čukarički trenutno u nezavidnoj situaciji, ai po kvalitetu igrača i organizaciji ne zaslužuje mesto na tabeli na kojem se nalazi. Sada je na njima da pokušaju da se izvuku iz te situacije, promenili su trenera i sigurno će imati novi pristup igri. I pored toga, znam da smo kvalitetniji i da zaslužujemo pobedu, sada je vreme da to pokažemo na terenu - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da je Čukarički ove sezone ostao bez dva najbolja igrača, Andrije Pavlovića i Filipa Stojkovića, i da to pravi razliku u odnosu na prošlu kada je beležio odlične rezultate.

- Još uvek nisu uspeli da nadoknade taj gubitak. Bez obzira na sve, mislim da su ekipa koja ima kvalitet i teško mi je da objasnim situaciju u kojoj se nalaze. Možda ima uticaja i to što im je došlo dosta novih igrača pa nisu stigli da se uigraju. Nisu za potcenjivanje, najjača strana protiv nas biće im kontra - rekao je Božović i posebno apostrofirao napadača Ismaila Beka Fofanu.

- On je veoma brz igrač.Nadam se da neće igrati Matić jer je on najbolji tehničar u ekipi, uz Docića. To su igrači koji mogu da naprave prevagu u njihovom timu - poručio je trener crveno-belih. 

Prema njegovim rečima Mihailo Ristić ima problem sa povredom, dok su ostali zdrav za duel sa timom sa Banovog brda.

- Uskoro će na terenu biti i Stefan Milošević, radi izvanredno na treninzima. Bez sumnje je reč o jako talentovanom igraču i dobiće šansu, kao što su je svi dobili.

Božović je otkrio da je dugogodišnji prijatelj sa trenerom Čukaričkog Gordanom Petrićem i našalio se se nada da se neće dokazati baš protiv Crvene zvezde.

- Njegova ekipa postiže dosta pogodaka, tako da očekujem da će gledaoci uživati u goleadi. Nemam ništa protiv da pobedimo 4:3 ili 5:4, volim kada igramo napadački, kada ima dosta šansi i golova, samo, nadam se, što manje u našoj mreži - zaključio je Božović. 

Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 sati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online