Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 19.06.2016.
10:41
Vestionline A

Ma, samo smo to čekali: "Huligani koji su izazvali haos u Sent Etjenu došli iz Srbije"!

Samo smo to čekali. Pa, naravno, za haos su odgovorni Srbi, a ko bi drugo Hrvatima bio kriv. Oni nikako, oni su "cvećke", mirni, kulturni, novi stanovnici Evropske unije... "Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili u subotu uveče, deo huligana koji su izazvali petominutni prekid utakmice Hrvatska - Češka u Sent Etjenu, nisu hrvatski državljani već državljani Srbije i BiH, piše "Slobodna Dalmacija".

Reuters
Komšije baš imaju bujnu maštu

- Naravno, informacija nije u potpunosti proverena, ali izvor je više nego pouzdan, barem je bio do sada. Informacija je došla iz TV krugova, nekih evropskih TV postava koje se bave prenosom sportskih programa. Taj deo huligana, koji prema ovoj informaciji nisu iz Hrvatske, niti su državljani RH, uhapšeni su i nalaze se u zatvoru u Francuskoj i nad njima se sprovodi kriminalistička obrada - nastavljaju da "briljiraju" u tekstu na portalu "Slobodne Dalmacije".

Teorija zavere dobija "Montipajtonovski" zaplet, kome bi i tvorci ovog serijala pozavidieli.

- Prema neslužbenoj priči neki od ovih prestupnika, odnosno huligana, uspeli su da nabave dresove hrvatske reprezentacije, pa su tako u kockicama izazvali “bengalski” prekid utakmice, koji Hrvatsku na koncu može koštati nastupa na EP ili nastupa u nekim od predstojećih kvalifikacija. Dok je jedan deo huligana bio u kockicama, drugi je deo bio obučen u civilnu odeću - piše ovaj portal iz Splita.

- Sigurno bi svima u Hrvatskoj bilo puno lakše ako se pokaže da su nered izazvali “uvozni” huligani, a na taj bi se način i poništila osuda prema "torcidi" prema kojoj sada svi upiru prstom.
Naravno, postavlja se pitanje i ko je bengalke uneo na stadion, ali prema izveštajima sportskih novinara koji izveštavaju sa EP, kontrole na ulazima su vrlo površne i traljave, pa zaista ne bi čudilo kada bi se na stadione moglo uneti i nešto puno gore od bengalki ili topovskih udara - zaključuje ovaj portal svoj tragikomični tekst.

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.06.2016. 14:47
Ne znam, neko pametan je rekao da Hrvati nikada ne bi postojali kao nacija da nema Srba. Jer oni postoje samo kao negacija, antipod Srbima. Jedino sta ih ujedinjuje je patoloska mrznja prema Srbima i svemu srpskom. (Mada, licno mislim da nema Srba, oni bi izmislili vec nekog da mrze. Makar i medjusobno. Sto da ne, pa i sada se ne trpe nesto posebno "Purgeri", Hercegovci, Dalmatinci, Slavonci...Jadna je to nacija koja postoji na mrznji!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online