Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.05.2016.
18:00
Vestionline A

Partizan se prošetao kroz Surdulicu

Fudbaleri Partizana u trećem ovosezonskom duelu sa Radnikom iz Surdulice došli su do druge pobede pošto su u meču 34. kola trijumfovali sa 4:0 (2:0) golovima Božinova i Mihajlovića.

Tanjug
Partizan će pokušati da osvoji sva tri boda u Surdulici

Sa nova tri boda crno-beli su se maksimalno primakli drugoplasiranom Čukaričkom koji je nešto ranije poražen od Vojvodine (1:2) pa je Crvena zvezda i teoretski došla do 27. titule prvaka države.

Tim Ivana Tomića potpuno je dominirao u meču u Surdulici i pravo je čudo kako već u prvom poluvremenu nije postigao četiri ili pet golova. Serija pogodaka otvorena je u završnici prvog poluvremena kada je Božinov otključao bravu domaće odbrane, a Bugarin je u 45. minutu povisio na 2:0.

Dva gola postigao je i Nemanja Mihajlović koji je najpre u 58. minutu povisio na 3:0, da bi na samom kraju meča odnosno u drugom minutu nadoknade postavio konačnih 4:0.

Partizan u sledećem kolu, u subotu 7. maja, dočekuje ekipu Voždovca, dok će Radnik u goste čačanskom Borcu.

Tok meča:

Na samom kraju meča Nemanja Mihajlović je još jednom pogodio mrežu protivnika za konačnih 4:0 za Partizan.

U 58. minutu Partizan je došao do ubedljivih 3:0 i to posle akcije Kosovića i Božinova, sam je ispred golmana domaće ekipe ostao Mihajlović kojem nije bilo teško da pogodi cilj.

U poslednjim momentima prvog poluvremena crno-beli su došli do dva gola prednosti, a strelac je ponovo bio Božinov. Tačnije Bugarin je šutirao, a lopta je na putu ka mreži zakačila jednog defanzivca, koji je skrenuo i tako prevario svog golmana.

Od 42. minuta Partizan vodi sa 1:0 pošto je posle odličnog prodora Mihajlovića i povratne lopte Valeri Božinov rutinski prosledio loptu u gol domaće ekipe.

U prvih pola sata meča u Surdulici crno-beli potpuno dominiraju, ali ne uspevaju da postignu gol. Najbliži tome da zatresu mrežu bili su Valeri Božinov u 17. minutu i Miroslav Vulićević sedam minuta kasnije. Bugarin je pogodio prečku, a loptu posle udarca desnog beka izbili su domaći sa gol linije.

Za današnji meč trener Partizana Ivan Tomić morao je da izvrši izmenu u poslednjoj lini odbrane odnosno uz Jovanovića danas će biti Miladin Stevanović, a kao i u meču protiv čačanskog Borca u prvih 11 će biti mladi Golubović, ali i najbolji strelac tima Valeri Božinov.

Na drugoj strani Miloš Veselinović je na teren poslao najbolji mogući tim koji mu je na raspolaganju.

Radnik - Partizan 0:4 (0:2)

(Božinov 42, 45, Mihajlović 58, 90+2)

Stadion: FK Radnik
Sudija: Petar Piper

Radnik: Ristić, Milovanović, Vuković, F. Stojanović (46 Mutavdžić), Arsić (73 Pavlović), S. Stojanović (61 J. Jovanović), Gojković, Putinčanin, Deletić, Marković, Ovusu

Partizan: Šaranov, Vulićević, Jovanović, Stevanović, Bogosavac, Everton, Brašanac, Ilić (68 Lukić), Mihajlović, Golubović, Božinov (77 Vlahović)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online