Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.05.2016.
15:31
Tanjug, Vestionline A

Božović: Pobeda za korak bliže tituli

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje veliki otpor Voždovca u sutrašnjem meču, ali da se nada pobedi i približavanju šampionskoj tituli.

N. Đurović
Miodrag Božović

- Matematički su nam potrebne još dve pobede da bismo obezbedili titulu. Neće nam biti lako sutra protiv Voždovca, iako oni nemaju pobedu u poslednjih šest kola. Sigurno će dati sve od sebe da nam poremete mogućnost da baš protiv njih proslavimo titulu. Imamo problem sa povređenim igračima, bićemo oslabljeni, ali oni koji izađu na teren pružiće svoj maksimum - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. 

On je dodao da je njegov tim i ranije imao kadrovskih problema, ali je uspevao da dođe do trijumfa. 

- I ranije smo bili u situaciji da nekoliko naših najvažnijih igrača ne može da igra pa smo pobeđivali. Nadam se da ćemo odigrati pametno i približiti se tituli koja se čeka od januara - dodao je crnogorski strateg. 

Božović je naglasio da je Voždovac iskusna ekipa, koja igra veoma dobro u defanzivi, ali da i na ovom susretu sve zavisi od igre Crvene zvezde.    

- Oni su iskusna ekipa, možda su se nakon ulaska u plej-of malo opustili. Imaju možda najboljeg štopera u ligi Mihajlova. Čvrsti su defanzivno, Sinđić odlično igra i štopera i veznog igrača. Adut im je i Pavlović od koga uglavnom ide sva njihova igra. Najvažnije nam je da njega zaustavimo i ne dozvolimo mu da deli lopte i igra slobodno. Ipak, kao i uvek, ishod utakmice zavisi od nas, i nakon šok terapije koju smo doživeli protiv Čukarickog, ova utakmica je prilika da napravimo još jedan korak ka tituli - zaključio je Božović.     

Napadač crveno-belih Predrag Sikimić, koji je baš iz Voždovca stigao u Zvezdu, istakao je da je jedini cilj u sutrašnjem meču pobeda i osvajanje nova tri boda. 

- Voždovac će nam sigurno pružiti jak otpor, pogotovo po kraćem terenu, ali to su stvari koje nas ne treba da zanimaju. Voždovac je moj bivši tim, znam da imaju malo lošiji rezultat u poslednjih nekoliko kola. Međutim, ne merim njihovu snagu po tome, gledam samo poslednju utakmicu koju su odigrali u Novom Sadu gde su pružili jak otpor, što im je sigurno podiglo samopouzdanje pred utakmicu. Ipak, mi imamo jedan jedini cilj sutra, a to su tri boda - zaključio je Sikimić. 

Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige Srbije na programu je sutra od 16.00 sati na stadionu na Vračaru.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online