Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.05.2010.
10:00
Vestionline A

Krasić: Odlični uslovi za pripreme

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Krasić izjavio je da naša selekcija ima odlične uslove u austrijskom Leogangu gde se priprema za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Leogang

"Oduševljen sam uslovima u kojima boravimo i radimo. Imamo sve što nam je potrebno. Apsolutno sve je za desetku, od smeštaja, hotela, predela koji nas okružuju do onog najvažnijeg, uslova za trening", rekao je Krasić za sajt FSS-a.

Ekipi su se na pripremama priključili kapiten selekcije Dejan Stanković i Nikola Žigić, koji je potpisao ugovor sa Birmingemom.

Krasić je istakao da veruje da će ekipa u Južnoj Africi obradovati navijače u domovini.

"Igrama i rezultatima u kvalifikacijama vratili smo ono što nam je bilo najpotrebnije, podršku i poverenje nacije. Sada to imamo, nema bežanja od odgovornosti. Naša igra je najbitnija. Verujem u model koji nam je doneo plasman u Južnu Afriku. Do početka Mundijala treba samo da je podignemo na još viši nivo. Svaka informacija o rivalima može lepo da se iskoristi, u smislu kako napadaju, kako se brane, šta ko od naših igrača treba da radi u svakoj fazi igre", rekao je Krasić.

Srbija će na SP igrati u grupi D igrati protiv Nemačke, Australije i Gane.

"Malo finale je prvi meč na SP protiv Gane. Borbena su ekipa, ne igraju neki napadački fudbal, čekaju šansu iz kontranapada. Nemci imaku zapanjujuću tradiciju na velikim takmičenjima. Tim u kome se najpreciznije zna šta ko treba da radi. Jak kolektiv, fantastični pojedinci. O Australiji najmanje znam, ali nije teško biti pametan pa konstatovati da niko nije slučajno došao među 32 najbolje selekcije na svetu", rekao je Krasić i dodao da ne razmišlja o tome gde će da nastavi igračku karijeru.

Fenerbahče želi Krasića!?

 

Novinari turskog lista "Fanatik" doputovali su na pripreme reprezentacije Srbije u Austriju i najavili dolazak sportskog direktora Fenerbahčea Ajkuta Kocamana, koji je spremio ponudu za Krasića. Izvesstači turskog lista poneli su i dres Fenerbahčea sa brojem 17 i ispisanim imenom srpskog reprezentativca.

 

"Stvarno nemam pojma odakle su se stvorili novinari iz Turske, i to još sa dresom. Istina je da sam želeo da završim priču oko novog kluba pre Mundijala, ali sada kada to nije dogodilo, koncentrisan sam samo na SP. Hteli su na prevaru da me slikaju u žutoplavom dresu Fenerbahčea. Ne mogu ni da zamislim kako bi reagovali u Moskvi da sam se slikao sa ovim dresom, a još sam igrač CSKA", rekao je Krasić, koji nije ni želeo da uzme dres koji su mu doneli turski novinari.

Fudbaler Herte i srpski reprezentativac Gojko Kačar smatra da je Nemačka favorit u grupi bez obzira što će "panceri" igrati bez Mihaela Balaka.

"Za Balaka znam da je bez sumnje njihova najveća zvezda i da sigurno ima ogroman uticaj za igru nemačke reprezentacije. Nemačke novinarre zanima najviše moj komenatar na povredu Balaka, stav o tome ko je favorit u našoj grupi, šta Srbija misli o našem učešću na Mundijalu. O tome ko je favorit najbolje bi bilo da se vidi na terenu. Oni su sebe već svrstali za favorita, a ostale tri ekipe Ganu, Australiju i Srbiju pođednako rangiraju", rekao je Kačar. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online