Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 21.11.2015.
14:50 >> 17:19h
Vestionline A

Partizan POBEDIO!

Ćorava koka je ubola zrno, ali teško da je sita. Serija katastrofalnih rezultata Partizana je prekinuta. Koplja je u Humskoj položio dužnik iz prvog dela sezone Novi Pazar.

FK Partizan
Strelac prvog gola: Valeri Božinov

Zasluženo - 3:0 (1:0)!

Ne blistavom, ali dovoljno dobrom igrom, izabranici Ljubinka Drulovića stigli su do ubedljivog trijumfa, prvog posle tri uzastopna neuspeha (Jagodina 2:2, Bilbao 5:1, Metalac 1:0).

Epitet "meč vinera" pripada Nikoli Ninkoviću, koji se sa dva pogotka odužio šefu struke za ukazano poverenje i mesto u startnih 11. Popularni "Džigi" nastavio je tamo gde je stao Valeri Božinov u 32. minutu.

Verovali ili ne, u Humskoj je u subotu popodne bilo manje od 1.000 ljudi!

Dug centaršut kapitena Saše Ilića završio je na pravom mestu, u nogama Božinova koji sa nekoliko metara u bliži ugao pogađa mrežu Zečevića. "Bunker" gostiju je probijen, lakše se disalo na Topčiderskom brdu...

U 50. minutu postalo je jasno da će branilac titule (najverovatnije) konačno stići do sva tri boda u nacionalnom šampionatu. Ninković se poigrao sa čuvarom, "lažnjakom" ga potpuno izbacio, a onda maestralnim udarcem smestio u mrežu Pazaraca.

Isti igrač postavio je konačan rezutat, posle nesebičnog i odličnog pasa Ilića. 

Crno-beli su i dalje miljama daleko iza "večitog" rivala Crvene zvezde, koja će u nedelju od 17 časova odmeriti snage sa niškim Radničkim...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE GOLOVE:

90+3. minut - Kraj utakmice.

90+3. minut - GOOOOOL!!! Nikola Ninković je materijalizovao dobru asistenciju Saše Ilića.

85. minut - Imao je priliku Šaponjić da prvi kontakt sa loptom pretvori u gol, ai se obrukao. Pas mu je uputio nesebični Saša Ilić koji je takođe bio u izglednoj prilici da zatrese mrežu. 
84. minut - Izmena Božinov - Šaponjić je bila spremna. U istom trenutku Andrija Živković je ostao na travi, pa je Bugarin sačekao da mladi vezista crno-belih "podigne palac" kao znak da nije ništa ozbiljno. 

75. minut - Sjajna prilike za Novi Pazar. Vusljanin je šutirao, ali se isprečio Subić. 

70. minut - Najbolja šansa za Novi Pazar u dosadašnjem toku utakmice... Kljajić je odbranio udarac sa pet metara. 
62. minut - Andrija Živković je ušao u igru, na klupu će Abubakar. Dobra vest za navijače Partizana, s obzirom da se vratio iz povrede, a da u četvrtak sledi izuzetno bitan meč protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope.
55. minut - Opasan udarac Ruševića ka golu Kljajića  sa 25 metara završava blizu stative.
50. minut - GOOOOOL!!! Bravura Nikole Ninkovića. Maestralno je izbacio čuvara "lažnjakom", potom plasirao loptu iza leđa Zečevića. OVDE pogledajte pogodak.
46. minut - Drugi deo igre je počeo...
45+1. minut - Poluvreme!

42. minut - Ninković je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, Zečević odbio loptu do Stefana Babovića, koji nije uspeo da stigne na vreme da je pošalje u mrežu.

34. minut - GOOOOOL!!! Strelac Valeri Božinov... Saša Ilić je uputio dug centaršut, a Bugarin se odlično snašao i proturio loptu pored Zečevića.

30. minut - Iz discipinovane igre Novi Pazar je uspeva da stigne do ivice šesnaesterca domaćih. 

20. minut - Dobru priliku za Partizan propušta Subić, psle asistencije Saše Ilića. Sa levog krila je pogodio spoljni deo mreže. 

18. minut - "Bunker" Pazaraca zasad funkcioniše kako treba. 

10. minut - Subić je odlično prošao po levom boku, ubacio na drugu stativu gde je Abubakar pkušao atraktivno, ali je šutirao preko gola.

7. minut - opta je uglavnom u nogama Partizanovih fudbalera. Božinov je dobio nešto jaču loptu u kaznenom prostoru, simulirao penal, a Mažić samo odmahnuo rukom.
3. minut - Počelo je žustro. Pazarci su izveli dva korenera, crno-beli su imali opasnu kontru preko Ninkovića. Međutim, ofanzivni vezista se spetljao.
1. minut - Utakmica je počela. Publika se u Humskoj može izbrojati "na prste"... Tužno, Partizan je i dalje aktuelni šampion Srbije.

Partizan: Kljajić - Subić, Ćirković, Bandalovski, Vulićević - Jevtović, Ilić - Ninković, Babović, Oumaru - Božinov.

Novi Pazar: Zečević - Todorović, Kostić, Trtovac, Stevanović - Radivojević, Vuković, Šarac , Vusljanin - Pavlović, Osmanagić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online