Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.05.2010.
12:02
Vesti A

"Kecmane, hvala ti za trojku!"

Napadač "orlova" Milan Jovanović kaže da je kao Srbin ponosan na rezultate košarkaša Partizana, a da je bio presrećan zbog pobedničkog koša protiv Cibone.

Jedan od ljubimaca navijača fudbalske reprezentacije Srbije, Milan - Lane Jovanović, zahvalio se košarkašima i vaterpolistima Partizana na svemu što su uradili za srpski sport, ali je posebno pohvalio "trojku" Dušana Kecmana u finalu regionalne NLB Lige protiv Cibone u Zagrebu.


"Ja košarku baš nešto i ne pratim, ali sam počeo u poslednje vreme kad sam video šta rade košarkaši Partizana. Kao Srbin sam ponosan na ono što su oni i vaterpolisti Partizana uradili, oni su heroji. Ali, moram da kažem da mi je ona trojka Kecmana protiv Cibone u Zagrebu draža nego da su postali prvaci Evrope! Ne znam da li sam mogao da dobijem lepši poklon. Posle utakmice sam sedeo pet minuta da dođem sebi koliko sam bio uzbuđen", rekao je napadač srpskog tima gostujući u emisiji SOS kanala.

Mnogi gledaoci su želeli da popričaju sa Lanetom, novim napadačem Liverpula, ili da mu postave pitanje putem imeila. Svi su ga hvalili, nazivali njegovu igru "fantazijom", a jedan od gledalaca mu je poručio da "donese svetlo iz Južne Afrike" i da konačno Srbija bude prvak sveta, na šta se Lane nasmejao. Pokušao je, naime, da spusti loptu na zemlju i poručio je naciji da ne pada u euforiju, kako to ima običaj.


"Prevelikom euforijom mislim da ćemo smanjiti šansu za iznenađenje. Ako uđemo u četvrtfinale biće uspeh i iznenađenje. Zato, hajmo da se spustimo na zemlju, jer iz skromnosti možemo da napravimo puno", rekao je nekadašnji napadač Standarda iz Liježa.


Nudio se Zvezdi...


Jovanović je otkrio da se svojevremeno nudio i Crvenoj zvezdi, ali...


"Da, istina je, ali, eto Bog me je pogledao i sve se dobro završilo po mene. Znate, ja sam profesionalac i ne mogu da razmišljam kao navijač. Ne bih mnogo pričao o tome. Istina je da sam se nudio Zvezdi, ali ispalo je dobro po mene...", rekao je Jovanović.

Odmah po završetku sezone u Belgiji došao je u Novi Sad i nastavio da trenira sa fudbalerima Vojvodine. Otuda i pitanje da li će se možda na kraju karijere vratiti u Vojvodinu i pomoći joj da se domogne šampionske titule.

"Ja, zasad, ne razmišljam u tom pravcu. Mislim da ću fudbal ostaviti kad budem u zenitu i to je kvalitet koji čovek treba da prepozna i povuče se kad je na vrhuncu. Bilo bi idealno da Vojvodina uzme titulu, a da ja budem u timu... Međutim, bez obzira na to gde završim karijeru, Novi Sad je moj grad, a Vojvodina moj klub i nervira me to što kad igra protiv Crvene zvezde ili Partizana u Novom Sadu kao da gostuje", odgovorio je Jovanović. 

Dušan Kecman je posle fantastične trojke koju je postigao u finalnom meču protiv Cibone u Zagrebu, ponovo pogodio sa svoje polovine, ali sada protiv Tamiša u Pančevu u okviru meča Superlige Srbije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online