Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.05.2010.
03:35

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Sve spremno za turnir Bratskih gradova

U Čikagu je sve spremno za početak prvog Međunarodnog fudbalskog turnira Bratskih gadova, na kome će uz klub domaćina, ''Chicago Fire'', učestvovati Pari Sen Žermen iz Francuske, poljska Legija i naša Crvena Zvezda. Spremni su organizatori, spremni su domaćini, ali i Zvezdine ''čikaške Delije''.

Nije bilo lako uskladiti sve obaveze i slobodne aktivnosti našeg tima u tih sedam dana boravka u Čikagu, a prema najnovijem rasporedu, oni će imati susrete sa gradonačelnikom Čikaga Ričardom Dejlijem, sponzorima ovdašnjeg kluba- domaćina, medijima i naravno sa publikom.


"Čikaške delije", koje su od prvog dana uključene u organizaciju dočeka našeg trofejnog tima, obećavaju interesantne aktivnosti, dobru zabavu i česta druženja sa svojim timom, sve u najboljem sportskom duhu i sa najboljim manirima.

''Crveno-beli'' će sleteti u Čikago u ponedeljak u 19 sati, a na aerodromu O'Hare Delije organizuju svečani doček i pozvale su sve navijače da im se pridruže. Za utorak je planiran trening otvoren za novinare i publiku na terenima univerziteta UIC.

Prva utakmica igra se u sredu, protiv varšavske Legije u 21:30 sati, a posle meča u obližnjem baru "Nicki's'' biće žurka za Zvezdom, uz nastup srpskog benda "357".

U organizaciji Generalnog konzulata iz Čikaga, u četvrtak će fudbaleri i Uprava kluba obići naše manastire "Sveti Sava" u Libertvilu i "Nova Gračanica", kao i imanje SBP, gde će se upoznati sa radom te naše humanitarne organizacije .

Popust na ulaznice za čitaoce ''Vesti''

 

Novine ’’Vesti’’ spremile su prijatno izenađenje za svoje čitaoce, pošto će biti u mogućnosti da nabave ulaznice uz popust od 15 odsto za turnir Bratskih gradova.

Uprava SBP će u četvrtak prirediti večeru, a posle toga u sportskom baru "Tesla" za pozvane goste i Zvezdu biće organizovana spektakularna zabava.


Za petak je predviđen karantin, pred subotnju utakmicu, ali ako vreme i uslovi to dozvole, Fudbalski savez Ilinoisa, čiji je predsednik Branko Ilić, želi da organizuje vožnju brodom i mičigenskim jezerom za drage goste iz Beograda.


Nakon utakmica u subotu, čikaške Delije organizuju žurku u mega diskoteci "Sport Zone" u Melrose Parku.

Fudbaleri Crvene zvezde

"Učinićemo sve da ovo istorijsko gostovanje našeg tima prođe sportskom duhu i uz najbolje navijačke manire.Pozivamo sve navijače da se okupimo zajedno na istočnim tribinama stadina Tojota park, i apelujemo da navijaju u sportskoj atmosferi i poštuju uputstva koja će na stadionu dobiti. ovo je za sve nas istorijska šansa da pokažemo svu lepotu sportskog navijanja i uživamo u odličnom fudbalu ' - kaže Marko Masnikosa, jedan od organizatora čikaških Delija.


Delije će organizovati i svecani ispraćaj svog tima, u nedelju, 23. maja.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online