Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.11.2015.
20:28 >> 23:19h
Vestionline A

Partizan ponižen u Baskiji! (SVI GOLOVI)

Nadigrani u Beogradu, nadigrani u Baskiji. Ruku na srce, Atletik Bilbao je daleko ozbiljniji sastav od Partizana. To je dokazao i u drugom međusobnom okršaju u Ligi Evrope. Pognutih glava i do vrha punom mrežom crno-beli se vraćaju u Beograd.

Reuters
Dvostruki strelac: Injaki Vilijams

Španci su igrali za pet, "parni valjak" za jedan. Upravo je tako i završen susret.

Atletik Bilbao - Partizan 5:1 (3:1)!

Nemci drže ključ

U drugom meču L grupe Augsburg je na domaćem terenu pobedio AZ Alkmar sa 4:1 i, kako stvari stoje, sa Partizanom će se boriti za mesto koje vodi u narednu fazu

Bio je ovo jedan od najubedljivijih poraza srpskog šampiona u istoriji evropskih takmičenja. Prvih 20-ak minuta susret nije ni slutilo na rezultatsku katastrofu. Uvodno opipavanje pulsa ohladilo je ruke dvojici golmana, a prvi je morao da se razmrda Filip Kljajić. I odmah je kapituliro. 

Vilijams je iskoristio pad Balažica (koji je možda i bio fauliran) i rutinski matirao mladog čuvara mreže. Za tren oka na semaforu je stajalo 1:1. Baskijci nisu ni stigli da se postave, a primetivši to, probali su ofsajd zamkom. Neuspešno. Miroslav Vulićević uputio je pravovremeni pas ka Abubakaru Oumaruu koji u situaciji jedan na jedan sa Ererinom završava kao pobednik.

Kratko je trajala radost crno-belih. Usledio je treći gol na meču, drugi za Atletik. Strelac, ponovo Vilijams. Iz rutinske akcije ostao je sam u petercu i bez većih problema "vratio" radost na "San Mamesu".

Pročitajte još:

* Ti si beše golman? (VIDEO)

Nada da srpski predstavnik ima šanse utihnula je u 40. minutu. Amaterska reakcija Partizanovog golmana kumovala je trećem golu domaćina. Pobednik je praktično već bio rešen, a još jednu dobru partiju u crveno-belom dresu golom je krunisao Aric Aduric u 71. minutu. Konačnih 5:1 postavio je Elistondo pomalo nespretnim ali nimalo neregularnim pogotkom.

Puno posla imaće Ljubinko Drulović u danima koji predstoje. Pre svega kada je u pitanju defanzivna linija. Ako se na to doda, po svemu sudeći, teška povreda Gregora Balažica, imaće dosta problema da realizuje planove...

Grupa L: Atletik Bilbao 9 bodoba, Augsburg 6, Partizan 6, AZ Alkmar 3.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE SVE GOLOVE!

90+3. minut - Kraj meča.
90+1. minut - Prilika je bila za Partizan, ali je Grbićev udarac izblokirao Laporte.
83. minut - Moglo je i ubedljivije. Aduric glavom, Kljajić brani.

81. minut - GOOOOOL!!! Miran kraj susreta poremetio je Elistondo. Aduric je uposlio saigrača koji nespretno upućuje udarac ka golu, ali lopta nekako dolazi do mreže Partizana.

71. minut - GOOOOOL!!! Aduric je još jednu blistavu aprtiju u dresu Atletik Bilbaa krunisao pogotkom. Još jednom je uspavana odbrana Partizana kumovala primljenom golu.

64. minut - Dvostruki strelac Vilijams izlazi iz igre, u igri je De Markos.

55. minut - Divna, unapred pripremljena akcija Španaca posle kaznenog udarca sa 20-ak metara. Niko nije uspeo da postigne gol. Odbrane Partizana nema "ni na mapi"...

54. minut - Kakav kiks Bilbaa. Umalo da Balneziaga postigne autogol sa centra. Loptu sa gol linije skida Ererin.

50. minut - Atletik postiže gol, ali je bio ofsajd.
47. minut - Umesto Oumarua na terenu je Šaponjić. Ukoliko se ne radi o povredi Kamerunca, zaista čudna odluka Drulovića.
46. minut - Drugi deo igre je počeo.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.
45+1. minut - Uhhh, ponovo opasnost. Kapiten Susaeta šutirao je glavom, skoncentrisani Kljajić ponovo na visini zadatka.
42. minut - Šanse Atletika se ređaju kao na traci. Odličan šut Adurica brani Kljajić.

41. minut - GOOOOOL!!! Benjat je bio precizan iz slobodnog udarca. Očajna reakcija Kljajića... Aduric je oboren na ivici šesnaesterca i bilo je jasno da je to velika opasnost po gol Partizana. Čuvar mreže crno-belih nije ni stigao da se postavi kada je vezista krenuo ka lopti.

32. minut - Partizan igra odlično. Napada. Subić je poslao upotrebljivo dodavanje za Babovića, ali kapiten kasni...
U drugoj utakmici grupe L, Augzburg vodi protiv AZ Alkmara
28. minut - Ćirković je ušao umesto Balažica.

24. minut - Umalo da Vilijams za devet minuta pogodi i treći put! Srećom, šutirao je preko gola. Nove muke za Ljubinka Drulovića. Balažic je povredio koleno, drži se za glavu... U prvi mah ne sluti na dobro. Tačnije, čeka ga duga pauza.

19. minut - GOOOOOL!!! Baskijska ludnica! Benjat je poslao maestralno dodavanje do Adurica koji upošljava usamljenog Vilijamsa... Bez mnogo muke 2:1.

16. minut - GOOOOOL!!! Abubakar izjednačuje posle manje od minuta... Nije uspela ofsajd zamka, Kamerunac je ostao sam ispred Ererina i treći put ove sezone zatresao mrežu u Ligi Evrope.

15. minut - GOOOOOL!!! Prva opasnija situacija ispred gola Partizana završena je pogotkom. Pao je Balažic posle duela sa Aduricom, sudija nije dosudio faul, na loptu je natrčao Vilijams i rutinski savladao Kljajića.

14. minut - Po jedan korner na obe strane, uz nešto opasniju akciju Španaca (u 8. minutu) koja je završena ofsajdom Vilijamsa.
7. minut - Bez bilo kakve opasnosti po golove. U toku je početno opipavanje pulsa...
1. minut - Počelo je na "San Mamesu"...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online