Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 31.10.2015.
16:48 >> 19:06h
Vestionline A

Moćna Zvezda!

Još jedna, 13. recka! Fudbaleri Crvene zvezde nesmanjenom žestinom nastavili su trijumfalni marš kroz Super ligu. I zaista deluju moćno!

FK Crvena zvezda
Zvezdin adut: Marko Grujić

Crvena zvezda - OFK Beograd 4:1 (1:0).

Žrtva čete Miodraga Božovića bila je "stara mušterija" koja je lideru šampionata parirala tridesetak minuta.

Dva puta se u strelce upisao Slavoljub Srnić, da bi Jovanović i Vieira u drugom poluvremenu stavili tačku na još novu, više nego sigurnu, igrački dominatanu i rezultatski ubedljivu pobedu.

Počasni pogodak za goste delo je Marka Simića u 90. minutu.

Gosti su se donekle i dobro držali do trenutka kada su bili u brojčanom egalu sa protivniom, međutim u 30. minutu iskusni, ali i dalje impulsivni Srđa Knežević zaradio je crveni karton (dva žuta) zbog oštrog starta i prigovora, ostavio saigrače na cedilu, a Zvezdi olakšao posao.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+2. minut - Kraj meča.
90+1. minut - Sudija je produžio igru dva minuta.

90. minut - GOOOOOL!!!Strelac Simić … OFK dolazi do počasnog gola u samoj završnici. Uspavanu odbranu Zvezde kaznio je ofanzivac “romantičara” i time, najverovatnije, postavio konačan rezultat utakmice.

82. minut - GOOOOOL!!! Nesebični Luka Jović prosledio je loptu do Vieire koji lagano "poentira" u praznu mrežu.
78. minut - Miran deo meča. Kao da obe ekipe jedva čekaju da se susret završi...

70. minut - Vieira je pokušao petom sa ivice peterca, ali ga je Čupić pročitao i sigurno uhvatio loptu.

64. minut - GOOOOOL!!! Slavoljub Srnić! Brazilac je protrčao po levoj strani i asistirao po zemlji. Ofanzivac crveno-belih bio je na pravom mestu i sigurno završio akciju.

 

58. minut - Najbolja prilika za OFK Beograd! Dario Damjanović umalo je kaznio kiks Damira Kahrimana! Golman Crvene zvezde izbacio je loptu pravo do igrača OFK Beograda, koji je pokušao da ga lobuje iz prve, sa oko 20 metara, ali nije uspeo. Čuvar mreže crveno-belih izbacio je loptu u korner, posle kojeg nije bilo nove šanse.

61. minut - GOOOOOL!!! Strelac Vukašin Jovanović! Kao da je prekaljeni napadač, a ne "golobradi" defanzivac. Zvezdin "orlić" odigrao je sjajan dupli pas i rutinski matirao Čupića

49. minut - Opasan je Vieira, ali neće ga gol. Na pas Ristića Portugalac je uspeo da se izbori za poziciju iako je u prvom trenutku pao između dvojice čuvara, ali je obojicu nadmudrio, međutim promašio je čitav gol.
46. minut - Drugi deo igre je počeo.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena!
45+1. minut - Zvezdi je poništen čist gol. Slavoljub Srnić materijalizovao je još jednu dobru asistenciju, ali je linijski sudija mahao zastavicom. Nesumnjivo - pogrešno!

45. minut - GOOOOOL!!! Odličnu akciju crveno-belih u prednost je pretvorio Slavoljub Srnić. Dobar deo zasluga pripada Matosu koji je idealnu u poslao idealnu loptu u peterac.

38. minut - Šansa za Matosa nakon kontre i asistencije Vieire. Šut brazilca umalo završio u autu.

31. minut - "Romantičari" će ostatak meča igrati sa igračem manje. Žuti karton zbog oštrijeg starta nad Grujićem zaradio je iskusni Srđa Knežević, a zbog žestokih uvreda na račun arbitra nedugo zatim pokazan mu je put u svlačionicu.
30. minut - OFK disciplinovano čuva svoj gol i vreba iz prikrajka eventualnu kontru. Lider bez konkretnog rešenja.

23. minut - Ristić se našao u velikoj šansi. Vieira mu je "na tacni" ostavio jedan na jedan sa Čupićem, ali je prejakim forom precenio svoje mogućenosti. Čuvar mreže OFK Beograda bio je brži.

12. minut - Prvu konkretniju šansu crveno-belih "isekao" je linijski sudija. Ofsajd! Matos je proigrao Vieiru koji je ostao sam pred golom. Uzalud...

10. minut - Vijeira pokušava sa 20-ak metara. U okvir gola, ali pravo u golmana "romantičara".

6. minut - Prva prilika za Zvezdu. Interesantan potez Ibanjeza koji je dobio nešto višu loptu, pa je sa levog krila pokušao glavom da lobuje Čupića. Nije uspeo...

1. minut - Utakmica je počela.

Sastavi timova:

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Matos, Ristić, Srnić, Vijeira.

OFK Beograd: Čupić - Radovanović, Savić, Knežević, Ignjatijević - Cuckić, Damjanović - Jovanović, Sjepanović, Simić - Andrić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online