Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.10.2015.
17:13 >> 19:32h
Vestionline A

Zvezda "gazi", Srnić het trikom srušio Vojvodinu

Crveno-beli "gaze". Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 3:0, u derbiju i poslednjoj utakmici 14. kola Super lige.

crvenazvezdafk.com
Tim u strašnoj formi: Fudbaleri Crvene zvezde

Sastav Miodraga Božovića nastavio je sa odličnim igrama i ostvario 11. uzastopnu pobedu u Super ligi, pa sada ponovo ima 11 bodova više od drugoplasiranog Borca.

Slavoljub Srnić bio je trostruki strelac i junak pobede Zvezde pred nešto manje od 15.000 gledalaca.

Prvi gol postigao je posle odlične asistencije Vijeire u 40. minutu, drugi posle sjajnog dodavanja Kataija u 61. minutu, a het trik je zaokružio u 79. minutu, ovoga puta na asistenciju Luke Jovića. 

Ugo Vijeira je prethodno u 34. minutu promašio penal, koji je dosuđen posle igranja rukom Vukčevića na gol liniji. Zvezda je u tom trenutku oštećena pošto je igrač Vojvodine dobio žuti, a ne crveni karton. 

Osim dva gola, Zvezda je imala još nekoliko odličnih prilika, svoje šanse imala je i Vojvodina, ali su Paločević i Ožegović bili neprecizni. Novosađani su ostali na sedmom mestu na tabeli sa 20 bodova. 

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Pavićević, Ibanjez, Grujić, Donald, Srnić, Plavšić, Katai, Vieira
VOJVODINA: Perić, Vasilić, Pankov, Maksimović, Rosić, Ivanić, Paločević, Antić, Vukčević, Sekulić, Ožegović

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+4. minut - Kraj utakmice.
88. minut - Sikimić je centrirao, lopta je došla do Kataija na drugoj stativi, on je tukao iz prve, ipak preko gola.
85. minut - Slavoljub Srnić izlazi iz igre. Na terenu je Mihajlo Ristić.
81. minut - Ugo Vijeira izlazi iz igre. Na terenu je Predrag Sikimić.

78. minut - GOOOOL!!! Zvezda vodi 3:0, strelac, pogađate, Slavoljub Srnić. Njegov het trik. 
Sve je fantastično uradio Luka Jović, maltene od centra dovukao loptu do pred gol Novosađana, a onda poslao Srniću, koji se sa dva metra poslao u praznu mrežu.

74. minut - Kontra Vojvodine, odlična lopta za Babića, a on umesto da je zavrne ka napadačima, stao je, čekao, kasno probao da centrira i izblokiran je.
70. minut - Gol i za Vojvodinu, ali je poništen zbog ofsajda.
69. minut - Srđan Plavšić izlazi iz igre. Na terenu je Luka Jović.
65. minut - Majstorije Marka Gruijića i ovacije na otvorenoj sceni, spakovao je sjajnu akciju saigračima, koju je završio Petković lošim šutem, koji je izblokiran.

61. minut - GOOOL!!! Zvezda vodi 2:0, strelac ponovo Srnić. Katai je asistent. Skoro preslikano kao kod prvog gola. Lopta u prostor za Srnića, odbrana Vojvodine je zaspala, nije bilo ofsajda i rutinska realizacija Srnića.

55. minut - Kombinacija "lala" posle kornera, Paločević je šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta je prošla pola metra pored gola.
54. minut - Marko Grujić se oprobao, ali tik pored stative. Odličan udarac Grujića glavom posle kornera, lopta je prošla tik pored stative.
52. minut - Gađa Katai iz slobodnjaka, ali preko gola. Žestoki prigovori Novosađana, dva žuta samo zbog rasprave sa sudijom su dobile "lale".
49. minut - Jovica Vasilić dobija žuti karton zbog prigovora arbitru. Slobodan udarac za Zvezdu na 17 metara od gola.
48. minut - Dvojica igrača Vojvodine leže, čekaju da im se ukaže pomoć. Ponovo nisu dobili ni faul.
46. minut - Počeo je drugi deo meča.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.
42. minut - Ugo Vijeira je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Nova sjajna šansa za Zvezdu, Vijeira je izbio sam na golmana, doduše iskosa, probao je da ga matira, Perić je odbranio.

40. minut - GOOOOL!!! Zvezda vodi 1:0, strelac Slavoljub Srnić. Odlična asistencija Uga Vijeire, pa krilnom napadaču nije bilo teško da matira Perića.

35. minut - Nikola Antić leži, ukazuje mu se pomoć. Još od penala ne učestvuje u igri. Razbijen je nos levom beku Vojvodine.

33. minut - Brani Perić šut Vijeire. Bez problema.

31. minut - Penal za Zvezdu. Na gol liniji je Marko Vukčević sprečio čist pogodak crveno-belih i sudija nije imao dilemu.
28. minut - Centaršut Kataija na drugu stativu, Srnić nije bio ni blizu...
23. minut - Mirko Ivanić je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Zamalo da lopta koja je odskočila prevari Kahrimana!
21. minut - Levicom, iskosa sa desne strane, probao je Katai da pogodi gol Vojvodine, ipak nije uspeo..
19. minut - Aleksandar Katai je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Lukavo su Zvezdaši izveli prekid, pre sudijskog znaka. Ibanjez je gurnuo loptu Kataiju, koji je uleteo do peterca, vrhom kopačke tukao i pogodio golmana Vojvodine u lice.
14. minut - Velika šansa za Zvezdu, Vijeira je vrhom kopačke poslo loptu ka golu, ali je Pankov metar pre gol linije izbacio u korner.
12. minut - Ponovo dobra pozicija za Novosađane i ponovo očajan pas Paločevića iz sredine na stranu.
8. minut - Stativa čuva Zvezdu. Novica Maksimović je pogodio okvir gola Kahrimana.
5. minut - Ognjen Ožegović je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Kolosalna šansa za Ožegovića! Ožegović je izašao sam na Kahrimana, probao je ispod golmana Zvezde da plasira loptu u gol, ali je Kahriman odbranio.
4. minut - Vijeira glavom sa osam-devet metara, ipak pored gola.
2. minut - Odmah pritisak Zvezde. Grujić je uzeo loptu ispred šesnaesterca Vojvodine, dodao Kataiju, koji je centrirao po zemlji, pa su se gosti odbranili.
1. minut - Utakmica je počela. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online