Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.10.2015.
09:05
Tanjug A

LŠ: Biti ili ne biti za "tobdžije", vruće u Zagrebu

Fudbaleri Arsenala protiv Bajerna imaju imperativ pobede kako bi ostali u trci za plasman u osminu finala Lige šampiona posle lošeg starta u elitnom takmičenju.

Reuters
Arsenal mora da se vadi protiv Bavaraca

Londonski tim doživeo je iznenađujuće poraze od Dinama i Olimpijakosa, posle čega mora da "vadi fleke" protiv tima koji se možda nalazi u najboljoj formi u Evropi. Bajern je u Nemačkoj nanizao devet pobeda, plus dve u Ligi šampiona, ali Venger veruje da može da prekine fantastičnu seriju Bavaraca. 

- Istina je da nemamo rezultate u Ligi šampiona i to nas boli. Možda smo mislili da ćemo lako savladati prva dva rivala, ali sada moramo da ispravimo stvari - rekao je Venger za sajt kluba.

Najveći adut Bajerna biće napadač Robert Levandovski, strelac 12 golova na poslednjih šest utakmica. 

- Nadam se da ćemo igrati još bolje u Ligi šampiona - poručio je Poljak. 

U drugom meču F grupe u Zagrebu, Dinamo dočekuje Olimpijakos u duelu koji bi pobednika pogurao pred vrata naredne faze. Čelsi, slično kao i gradski rival, pred moranjem je u Kijevu, protiv Dinama, koji je uzdrman porazom u derbiju od Šahtjora (3:0). 

Murinjova ekipa posle utakmice protiv Aston Vile (2:0) nagovestila je izlazak iz krize, ali za povratak samopouzdanja potrebno je još trijumfa. Porto neće imati težak zadatak na Dragau protiv izraelskog Makabija, koji predvode srpski trener Slaviša Jokanović i golman Predrag Rajković. 

Fudbaleri BATE Borisova imaju ispred sebe veliku Barselonu i meč za uživanje, nakon što su u Belorusiji oborili Romu (3:2) u prošlom kolu. Rimljani gostuju u Leverkuzenu i porazom bi se najverovatnije oprostili od nastavka takmičenja u Ligi šampiona. 

U okviru H grupe sastaju se Zenit - Lion i Valensija - Gent, u slučaju da domaći slave praktično će biti među najboljih 16 u Evropi. 

E grupa: BATE Borisov - Barselona, Bajer Leverkuzen - Roma.
Tabela: Barselona 4, BATE 3, Bajer 3, Roma 1. 

F grupa: Arsenal - Bajern Minhen, Dinamo Zagreb - Olimpijakos.
Tabela: Bajern 6, Olimpijakos 3, Dinamo 3, Arsenal 0. 

G grupa: Porto - Makabi Tel Aviv, Dinamo Kijev - Čelsi.
Tabela: Dinamo 4, Porto 4, Čelsi 3, Makabi 0. 

H grupa: Zenit - Lion, Valensija - Gent.
Tabela: Zenit 6, Valensija 3, Gent 1, Lion 1.

Sve utakmice igraju se u standardnom terminu od 20.45 sati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online