Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.10.2015.
17:01
Tanjug A

Vered: Dolazim u "Pionir" da podržim zemljaka

Fudbaler Crvene zvezde Idan Vered rekao je da mu nije problem to što nije standardan član prve postave jer mu je najbitnije da ekipa nastavi sa pobedama.

Tanjug
U Suboticu po pobeu: Idan Vered

- Naravno da verujem da ćemo nastaviti sa trijumfima i posle Subotice. Mi smo Crvena zvezda i gde god da igramo, bilo kući ili u gostima, idemo na tri boda. Daćemo sve od sebe da se vratimo sa pobedom, iako sam čuo da travnata podloga na terenu Spartaka nije dobra - rekao je Vered.

Krilni fudbaler najverovatnije će sutrašnji meč početi sa klupe, pošto se u startnu postavu posle odrađene suspenzije vraća Slavoljub Srnić.

- Igrao sam prošli meč protiv Novog Pazara, ali nisam bio u potpunosti spreman jer sam prethodno propustio dva duela. Trener Božović odlučuje da li ću biti u najboljih 11 igrača, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje.

Vered ističe da žali što nije bio učesnik večitog derbija, posebno što je tada bio u formi.

- Pre derbija sam bio u formi, postigao sam gol protiv Mladosti i posle toga dve utakmice nisam igrao. Želeo sam da osetim atmosferu i odigram taj meč, ali trener je glavni i bira da li ću biti u sastavu. Svi smo u službi tima i pojedinci nisu previše bitni - naveo je Izraelac.

On je dodao da Superliga Srbije dosta ujednačena, u kojoj se samo izdvajaju Crvena zvezda i Partizan.

- U Srbiji postoji četiri ili pet timova koji su dobri, dok su ostali sličnog kvaliteta. Crvena zvezda i Partizan odskaču od ostalih, a nivo lige je sasvim solidan. Ipak, ne sme nijedan protivnik da se potceni jer to može da se obije o glavu.

Vered je najavio je da će večeras podržati košarkašku sekciju crveno-belih i njegovog zemljaka Gala Mekela protiv Mega Leksa na otvaranju ABA lige.

- Biću večeras u "Pioniru", pričao sam sa Galom i poručio sam mu da ću doći da ga podržim. Svakako ću biti i na utakmicama Evrolige jer volim košarku. Crvena zvezda je veliki klub i kada kažem to mislim na celo sportsko društvo. Drago mi je što u košarkaškoj sekciji ima igrač iz Izraela. To je dobro i za mene jer nisam jedini u Crvenoj zvezdi - zaključio uz osmeh Vered.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu na tabeli Superlige sa 29 bodova, osam više od drugoplasiranog Javora i devet od Partizana.

Izabranici Miodraga Božovića u petak od 15 sati gostuju Spartaku u meču 12. kola Super lige.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online