Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.09.2015.
18:30 >> 20:45h
Tanjug A

PL: Tužne "svrake", Vest Hem slavio na "Etihadu"

Fudbaleri Votforda, Vest Bromič Albiona i Bornmuta zabeležili su pobede u šestom kolu engleske Premijer lige.

Reuters
Tim Krul nije sačuvao Njukasl od poraza

Možda i najveće iznenađenje kola priredili su fudbaleri Votforda koji su na "Sent Džejms Parku" savladali domaći Njukasl (2:1) golovima Odiona Igala.

U timu Njukasla nije bilo srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona dobijenog protiv Arsenala.

Bornmut je pogocima Kaluma Vilsona i Meta Ričija rano rešio pitanje pobednika protiv Sanderlenda, koji je od 74. minuta igrao sa igračem manje isključenja Jonasa Kabula.

Važnu pobedu izvojevala je ekipa VBA koja je u gostima slavila protiv Aston Vile, a jedini gol na meču delo je Saida Berahina u 39. minutu.

Pobednika nije bilo u mečevima Stouk - Lester (2:2) i Svonsi-Everton (0:0).

Fudbaleri Lestera su uspeli da ostvare remi i pored toga što su imali dva gola zaostatka posle 20. minuta. Napadač "lisica" Rijad Marez postigao je šesti gol i osamostalio se na čelu liste strelaca Premijer lige. 

Fudbaleri Vest Hema nastavili su novo iznenađenje ove sezone pošto su u gostima savladali ekipu Mančester Sitija rezultatom 2:1 (2:1) u 6. kolu engleske Premijer lige.

Ekipa Slavena Bilića je posle pobeda u gostima nad Arsenalom (2:1) i Liverpulom (3:0) ostvarila trijumf protiv još jednog velikana i naneli prvi poraz Sitiju ove sezone u Premijer ligi, ali su "građani" primili i prve golove u šampionatu.

Londonski tim je na sjajan način otvorio susret pošto je Viktor Mozes sjajnim šutem sa oko 20 metara, savladao DŽoa Harta. Bio je to drugi pogodak za Mozesa u ovom šampionatu, a "čekićari" se nisu zaustavili na ovom golu, te su posle pola sata igre preko Dijafre Sakoa duplirali vođstvo.

Sako se najbolje snašsao nakon kornera gostiju i iskoristio nepažnju defanzivaca Sitija.

Fudbaleri Sitija su se vratili u meč debitantskim golom Kevin de Brujnea u finišu prvog dela meča. Belgijanac je sjajno šutirao i savladao na ovom meču odličnog Adrijana.

U nastavku susreta Siti je svim silama pokušavao da stigne do izjednačenja, ali u nekoliko navrata izgledne šanse promašsio je Jaja Ture. Vest Hem je do kraja ipak uspeo da izdrži nalete domaćina i dođe do velike pobede nad viceprvakom Engleske i drugog mesta na tabeli.

Za tim Mančester Sitija do 85. minuta igrao je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Rezultati i strelci šestog kola Premijer lige:
Čelsi - Arsenal 2:0 (Zuma 53, Azar 90+1)
Aston Vila - VBA 0:1 (Berahino 39)
Bornmut - Sanderlend 2:0 (Vilson 4, Riči 9)
Njukasl  -Votford 1:2 (Janmat 62. - Igalo 10, 28)
Stouk - Lester 2:2 (Krkić 13, Valters 20. - Marez 51. penal, Vardi 69)
Svonsi - Everton 0:0
Mančester Siti - Vest Hem 1:2 (De Brujne 45. - Mozes 6, Sako 31)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online