Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.09.2015.
11:23
Tanjug A

Čović bi na čelo i FK Crvena zvezda

Predsednik Košarkaškog kluba i član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da još nije doneo konačnu odluku o kandidaturi za predsednika fudbalskog kluba.

Tanjug
Nadam se da će biti više kandidata za predsednika: Nebojša Čović, čelnik KK Crvena zvezda

- Nije isključeno ni da hoću, ni da se neću kandidatovati za predsednika FK Crvena zvezda - rekao je Čović, gostujući u emisiji Novi dan na televiziji N1 i dodao da će to zavisti od analiza stručnjaka koje su u toku. 

Kako je naveo, posle analize pravnih, ekonomskih i sportskih eksperata uslediće konačna odluka a to je neophodno kako bi se videlo da li nešto može da se uradi jer biti predsednik kluba nije samo biografski podatak. 

On je rekao da je ozbiljan čovek i da ozbiljno pristupa poslovima. 

- Očekujem da na ovim izborima u Zvezdi bude više kandidata. Godinama unazad je bio jedan kandidat. Svi koji misle da treba da se kandiduju treba da napišu program i što više programa i kandidata bude biće za Zvezdu bolje - istakao je Čović. 

Kako je naglasio, njegovi dosadašnji rezultati u sportu mu "daju za pravo" da smatra da je sposoban za taj posao. 

- To nije zahvalan posao ni za jednog čoveka kao što nije bio ni u prethodnom periodu. Nije to borba za recku i biografsku referencu, to je izazov i zato što volite Zvezdu. Osećam se sposobnim za to, imam dovoljno energije, naglasio je on i dodao da će odluka o datumu novih izbora biti doneta 15. septembra. 

Komentarišući to što je veći deo rukovodstva Fudbalskog kluba Crvena zvezda podneo ostavke, a on ne, Čović je rekao da svako radi šta hoće, ali da se on nije osećao "ni pozvanim, ni prozvanim" da podnese ostavku. Dodaje da je sa ljudima iz bivšeg rukovodstva ostao u normalnim odnosima nakon što su podneli ostavku. 

Na pitanje koliki je uticaj navijača, Čović je odgovorio da oni imaju određeni uticaj, ali da se mora znati granica dokle su navijači, a dokle Uprava. 

- Kada bi stepen iskrenosti bio kod svih koji vole Zvezdu kakav je kod navijača mi ne bismo bili u ovakvim problemima. Uprava vodi Zvezdu, a navijači su korektivni faktor - zaključio je Čović i poručio da će nesporazume sa Zvezdanom Terzićem "rešiti u kući".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online