Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.08.2015.
13:06 >> 21:50h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Siti "otima" Benzemu, a Bajern de Brujnea

Nastavlja se letnji prelazni rok u fudbalu. Benzema "tobdžija", Pedro na čekanju, ponuda za Šaćirija iz Turske. Posle Mančester Sitija, i Bajern ušao u trku za sjajnog Belgijanca iz Volfsburga. Dražić novi stanovnik Viga. Bnezema celog leta na meti Arsenala, ali bi mogao da završi u Sitiju, koji nudi fantastičnih 70 miliona evra.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.50 - Miloš Veljković, štoper generacije koja je u junu osvojila Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, ponovo ide na pozajmicu u Čempionšip. Štoper Totenhema nije uspeo da se izbori za minutažu kod Maurisia Poketina, pa će i treći put biti pozajmljen drugoligašu. Nakon relativno neuspešnih pozajmica u Midlzbrou i Čarltonu, gde je Veljković dolazio povređen, sada će svoje mesto na terenu potražiti u nekadašnjem šampionu Engleske - Lids junajtedu!
20.10 - Tokom celog leta se pričalo da Arsenal juri Karima Benzemu. I zaista je moguće da francuski napadač karijeru nastavi u Engleskoj, ali ne u Londonu, već u Mančesteru, i to u dresu "građana". Dobro obavešteni novinar Tankredi Palmeri obelodanio je da Siti nudi Real Madridu 70 miliona evra za Benzemu.
17.00 - Dosadašnji fudbaler OFK Beograda, omladinski reprezentativac Srbije Dejan Dražić, novo je pojačanje Selte iz Viga, potvrdio je španski prvoligaš. Talentovani 19. godišnji napadač potpisao je ugovor na pet godina, a španski mediji procenjuju da transfer iznosi oko milion evra. Dražić je ponikao u Partizanu, a za OFK Beograd odigrao je 52 utakmice i postigao devet holova.

- Japanac iz Intera Juto Nagatomo dugo je već meta Galatasraja, a danas je dobio ponudu i da se preseli u jedan od gradskih rivala, Đenovu ili Sampdoriju, koji su izrazili želju da ga dovedu na pozajmicu.

13.28 - Iz Bajerna najavljuju da će se boriti za Kevina de Brujnea i da su spremni da ponude celih 60.000.000 evra, kao što je to učinio Mančester Siti, kako bi doveli Belgijanca iz Volfsburga. 

13.12 - U trku za potpis Džerdana Šaćirija uključio se i Fenerbahče. Za švajcarskog reprezentativca su odavno zainteresovani Borusija Dortmund i Šalke, a prema navodima turskih medija, Fener je spreman da izdvoji 15 miliona evra.

13.08 - Mančester junajted jeste zainteresovan za Pedra, ali ga neće čekati večno. "Crveni đavoli" dali su rok španskom reprezentativcu iz redova Barselone da se odluči do 18. avgusta. Na osnovu ovog transfera, katalonski klub bi zaradio 30 miliona evra. Dakle, oko otkupne klauzule je sve praktično završeno. Čeka se Pedro.

13.03 - Vest Hem je i dalje zainteresovan za Čičarita Ernandeza, za koga Luj van Gal traži čak 16.000.000 evra. Upravo je veliko obeštećenje razlog što "čekićari" oklevaju sa dovođenjem Meksikanca.

12.55 - Da li će saga oko prelaska Karima Benzeme u Arsenal konačno dobiti krajnji epilog? Arsen Venger ne krije da bi sunarodnika voleo da vidi u svom timu, a iz kluba je sada dobio i zeleno svetlo da stupi u konkretne pregovore sa madridskim Realom. Sklapa se ponuda vreddna 63,5 miliona evra, uz nedeljnu platu Benzemi od 210.000. Sačekajmo...

12.53 - Menadžer Čelsija Žoze Murinjo pokušao je prošle nedelje da otkupi od Njukasla plejmejkera Žoržinja Vajnalduma. Britanski mediji objavili su ovu informaciju, koja je jako čudna ako imamo u vidu da je Holanđanin pre samo mesec dana stigao iz PSV Ajndhovena za 20.000.000 evra. 

11.05 - Inter je spremio plan za dovođenje levog beka Domenika Krišita. Zenit traži 15.000.000 evra za Italijana, koje Roberto Mančini namerava da prikupi prodajom desnog beka Danila Dambrozija koji bi trebalo da pređe u Šalke.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online