Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.08.2015.
10:39 >> 20:08h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Sapunica oko Ramosa i De Hee, Zvezdino dete "šerif", Crnogorac u Partizanu

Još manje od mesec dana ostalo je do zatvaranja fudbalske pijace. Najbolji klubovi Evrope su, mahom, kompletirali ekipu, ali se u avgustu očekuju još neki spektakularni transferi. Serhio Ramos još nije produžio ugovor sa Realom. Za De Heu u subotu "dan D". Pelegrini "građanin" do 2017. godine. Savić nastavlja karijeru u Moldaviji. Mladi Kosović pojačao srpskog šampiona.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

20.07 - Slaven Bilić tvrdi da je Vest Hem jako blizu angažovanja Raula Himeneza, koji bi u redove "čekićara" stigao na jednogodišnju pozajmicu iz madridskog Atletika. Londosnki tim će za ovaj transfer izdvojiti dva miliona evra.

18.51 - Ništa od prelaska Emanuela Adebajora u Aston Vilu. Trener Tim Šervud je rekao da ne želi da gomila napadače, posebno ako se uzme u obzir da su u klub stigli Džordan Ajua i Rudi Gestede.

17.42 - Kevin Miraljas produžio je ugovor sa Evrtonom do 2018. godine. "Karamele" su poslale jasnu poruku Vest Hemu i Totenhemu da od eventualnog transfera u neki od ova dva kluba neće biti ništa. 

16.39 - Matje Valbuena sve je bliži transferu u Lion. Za vezistu moskovskog Dinama francuski klub će izdvojiti 3.3 miliona evra.

15.55 - Kontroverzni reprezentativac Gane Kevin Princ Boateng nije potpisao za Spoting iz Lisabona, jer nije prošao medicinske preglede, saopštio je direktor za odnose sa međunarodnom javnošću portugalskog kluba Augusto Injasio.

- Boteng je bio ovde u Lisabonu, podvrgao se medicinskim pregledima i nije ih prošao zbog problema sa kolenom. Imao je operaciju kada je imao 16 godina, zbog čega poslednje dve tri godine ima problema - rekao je Injasio za SIC Notisijas.

 

13.30 - Grčki reprezentativac Kostas Mitroglu stigao je na pozajmicu u lisabonsku Benfiku. Fulam je rešio ponovo da ga pošalje u neki drugi klub. Prošle sezone grčki napadač igrao je za Olimpijakos, dao je 19 golova na 33 utakmice.

13.12 - Menadžer Mančester Stija Manuel Pelegrini produžio je ugovor na dve godine, do juna 2017, saopštio je premijerligaški klub, prenosi Tanjug.

- Ponosan sam što vodim ovaj klub i zato sam veoma zadovoljan produženjem ugovora - rekao je 63- godišni čileanski stručnjak za klupski sajt. 

Pelegrini je kormilo Sitija preuzeo 2013, i već u debitantskoj sezoni doveo je tim do titule prvaka Engleske, čime je postao prvi vanevropski menadžer kome je to pošlo za rukom. Čileanac je u karijeri vodio i madridski Real, River Platu, San Lorenco i Malagu.

13.10 - Mladi reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, objavljeno je na sajtu crno-belih, prenosi Tanjug. Kosović ima 20 godina, igra u veznom redu, a karijeru je počeo u Vojvodini. Iz Novog Sada se prošle godine preselio u Standard iz Liježa, ali nije dobio šansu, pa je minulu sezonu proveo na pozajmici u Ujpešt Doži. U redovima srpskog šampiona nosiće dres sa brojem 27.

11.51 - Fudbaler Mančester Junajteda Ešli Jang produžio je ugovor do 2018. godine, potvrdio je engleski premijerligaš. Junajted će nakon tri godine imati opciju da produži saradnju sa Jangom na još jednu sezonu. 

- Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor. Duh i motivacija tima je na najvišem nivou i odlučni smo da nova sezona bude za pamćenje. Sve što sam želeo je da igram u najvećem klubu na svetu i to mi se ispunilo - rekao je Jang za klupski sajt.

11.35 - U subotu bi mogao da bude "dan D" za prelazak Davida de Hee u Real. Španski mediji pišu da će stvar da bude jasna posle meča prvog kola Premijer lige. Ako Španca ne bude na golu, to je jasan znak da će karijeru da nastavi na "Santijago Bernabeu".
10.44 - Reprezentativac Italije Alberto Akvilani potpisao je trogodišnji ugovor sa Sportingom iz Lisabona. 
10.40 - Iako je bilo nagoveštaja da će Serhio Ramos da potpiše novi ugovor sa Realom, negde je zapelo. Španski mediji pišu da štoper traži godišnju platu od 10 miliona evra, a da mu Florentino Perez daje 8.500.000. Situaciju prati Mančester Junajted, koji želi da iskoristi novonastalu situaciju i dovede Ramosa na "Old Traford".
10.35 - Sampdorija je ispala iz Evrope, ali je dobila veliko pojačanje u liku nekadašnjeg reprezentativca Italije Antonija Kasana. On je već igrao za klub z Đenove od 2007. do 2011, godine, a kasnije je igrao za Milan, Inter i Parmu. Pre toga, nosio je dres Barija, Rome i Juventusa.
10.30 - Zvezdino dete karijeru nastavlja u Moldaviji. Štoper je potpisao dvogodišnji ugovor sa Šerifom. Savić u redove moldavskog vicešampiona stiže kao slobodan igrač, pošto je napustio engleski Votford posle plasmana u Premier ligu, kada je iz kluba otišao i menadžer Slaviša Jokanović. Pre toga, igrao je za Bordo i Dinamo iz Drezdena.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online