Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.05.2010.
10:58
Vestionline A

Lazetić: Sezona nije gotova

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nikola Lazetić ponovio je da očekuje trijumf protiv Partizana u predstojećem derbiju 28. kola Jelen Superlige.

"Sezona još nije gotova. Za dva dana imamo još jedan važan meč. I sa peharom i bez njega mi bismo svakako u večiti derbi ušli veoma motivisano. Znamo da šta god uradimo, da smo jedan zadatak ispunili, da smo osvojili jedan trofej. Partizan će biti pod većim opterećenjem, oni će morati pod svaku cenu da igraju na pobedu. Mi ćemo se sigurno potruditi da iskoristimo šanse i nadam se da ćemo i u subotu slaviti u Humskoj", rekao je Lazetić.

Crvena zvezda je sinoć osvojila Lav kup Srbije, pošto je u finalu ovog takmičenja savladala Vojvodinu rezultatom 3:0.

"Nema lepšeg osećaja. Presrećan sam što smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Moram priznati da nas je protivnički trener Milan Đuričić izuzetno motivisao svojom izjavom da će sigurno uzeti trofej, da ne zna kako, ali da će sigurno pobediti Zvezdu. Na sastanku pred utakmcu zaista nam je bilo dovoljno da to čujemo, da čujemo način na koji nam je pretio. Izginuli smo na terenu i vratili pehar u naše vitrine", rekao je Lazetić.

Vladimir Bogdanović istakao je da je njegov tim ostvario prvi cilj.

"Naredni je u subotu, moramo da probamo da pobedimo ekipu Partizana i osvojimo 'duplu krunu' koja nam je svakako cilj za ovu sezonu", napomenuo je Bogdanović.

Aleksandar Jevtić, koji je sinoć postigao prvi gol za svoj tim, izjavio je da Zvezda nema vremena za slavlje.

Karte za derbi u Humskoj

 

Ulaznice će biti prodavane u četvrtak i petak od 10,00 do 18,00 sati. Blagajne će u subotu biti otvorene od 10,00 časova do početka meča.

 

Cene ulaznica su 600 dinara za južnu i severnu tribinu, 1.200 dinara za bočne delove istočne i zapadne tribine i 1.500 dinara za centralne delove te dve tribine.

 

Partizan je saopštio da sve sezonske ulaznice "crno-belih" važe za duel 28. kola Jelen Superlige Srbije. 

"Imamo taman toliko vremena da se oporavimo i pripremimo za tu utakmicu. Nema sumnje u to da nam ovaj trofej uliva samopouzdanje i daje krila pred novo gostovanje u Humskoj", istakao je Jevtić.

Golman Zvezde Saša Stamenković izjavio je da je osvajanje Kupa najdraži momenat u njegovoj karijeri.

"Očekuje nas Partizan, najteža utakmica u sezoni. I za ovu protiv Vojvodine smo rekli da je najteža, zapravo mi na svaku narednu gledamo tako. Pokazali smo da imamo kvalitet da pobedimo ekipu kao što je Vojvodina i to na ovako ubedljiv način. Ovaj trijumf nam dosta znači za samopouzdanje. Ali znamo i sami da ako u mečeve ne uđemo sa 100 odsto, ne može ni rezultat da se očekuje. Verujem da ćemo do kraja igrati kako znamo i umemo i da ćemo još jednom ove sezone imati veliki razlog za radovanje sa našim navijačima", zaključio je Stamenković.  

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online