Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.07.2015.
13:23
Tanjug A

Milinković i Babović o startu evro odiseje

Trener Partizana Zoan Milinković rekao je da bi bilo jako dobro da crno-beli već u prvom meču protiv gruzijske ekipe Dila Gori reše pitanje plasmana u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da je najvažnije da se prođe.

Tanjug
Stefan Babović i Andrija Živković probaće da obezbede miran revanš Partizanu u Gruziju

- Imali smo puno aktivnosti u poslednjih mesec dana, iza nas su pripreme, prelazni rok i jedva čekamo da sezona krene. Važno je da prođemo dalje i da što pre dostignemo takmičarsku formu, verujem da će posle sve da bude lakše. Daj Bože da sutra rešimo sve, s obzirom na to da je početak sezone moguće su dileme, ali mislim da smo spremni da odgovorimo izazovima - izjavio je MIlinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana. 

On je dodao da nema kadrovskih problema i da svi, osim Fabrisija  koji nije dobio sertifikat, konkurišu za mesto u timu. 

- Sa respektom dočekujemo prvaka Gruzije, radi se o ekipi koja zna da igra fudbal i ima iste ambicije kao i mi. Oslanjaju se na rušku školu, sa puno trčanja, fizički su snažni", naveo je Milinković, uz konstataciju da je stručni štab imao dosta problema da dođe do informacija i skautira rivala. 

Trener crno-belih pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion. 

- Nećemo im ostati dužni, svi dobro znaju koliko nam znače i da jedni bez drugih ne možemo. Doveli smo pojačanja koja mogu da unaprede igru, a prava slika o mogućnostima tima videće se sutra - zaključio je Milinković. 

Zamenik kapitena Stefan Baboivić istakao je da bi bio zadovoljan pobedom od dva gola razlike, ali i upozorio da srpski šampion nije u poziciji da bilo kome preti. 

- Zadovoljni smo onim što smo uradili, doveli smo prava pojačanja, mislim da smo jači nego prošle sezone, pogotovo u napadu i očekujem da to pokažemo na terenu. Ipak, ne smemo nikom da pretimo, moramo da poštujemo rivala jer više nismo velesila u fudbalu - rekao je Babović. 

On je poručio da želi mesto u Ligu šampiona, ali da bi bio zadovoljan i grupnom fazom Lige Evrope, jer bi to značilo klubu na finansijskom planu. 

- Partizanu su uvek potrebna pojačanja, kao i svim velikim klubovima, a posebno je to bilo  jasno posle izgubljenog finala Kupa protiv Čukaričkog. Klub je doveo ekstra pojačanja, s obzirom na finansijsku situaciju i na njima je da opravdaju tu ulogu - naveo je Babović. 

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i gruzijskog Dila Gori igra se u utorak od 20.45 sati na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online