Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.07.2015.
12:15 >> 22:12h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Zlatni "orlići" na ceni, bivši Zvezdaš novi špic "lala", za Bejla malo 140 miliona evra

Prelazni rok se zahuktava. Madridski Real odbio je neverovatnih 140 miliona evra koje Mančester Junajted nudi za Gereta Bejla. Miler daleko od "Old Traforda", a Liverpul "opipava puls" Liona za Lakazeta. Drogba na meti Porta. Na ceni zlatni "orlići". Babić otišao iz Vojvodine u Sosijedad, a Nemanja Antonov prešao iz OFK Beograda u Grashopers.

Tanjug/AP


Na portalu Vestionline pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.48 - Nekadašnji igrač Crvene zvezde, Rada, Jagodine i čačanskog Borca Ognjen Ožegović potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

– Uspešno su završeni pregovori između FK Vojvodina i Ognjena Ožegovića. Dojučerašnji napadač Borca iz Čačka stavio je potpis na trogodišnji ugovor i priključiće se ekipi odmah posle duela Vojvodina – MTK – navodi se u saopštenju Novosađana.

21.45 - Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Savić mogao bi karijeru da nastavi u ruskom šampionu Zenitu. U timu iz Sankt Peterburgu u Crnogorcu vide idealnu zamenu za Garaja, koji je otišao u Valensiju.
20.48 - Italijanski Napoli istakao je svim zainteresovanim klubovima da Gonzalo Iguain nije na prodaju. Napolitanci su ovo naglasili posle navodne ponude Arsenala od čak 60 miliona evra za najboljeg strelca kluba sa "San Paola".
20.45 - Posle Nanina još jedno veliko ime je na korak do Fenerbahčea. Holanđanin Robin van Persi trebalo bi narednih dana da ozvaniči saradnju sa najpopularnijim turskim klibom. Kako prenose engleski mediji, Junajted će Van Persija pustiti za 17 miliona evra, ali Holanđanin mora da pristane na veliko smanjenje plate sa trenutnih 330.000 evra nedeljno.
18.30 - Nemački fudbaler Mats Humels izjavio je da nema nameru da napusti Borusiju iz Dortmunda, iako je interesovanje za njega pokazao Mančester Junajted.
18.15 - Iskusni napadač Didije Drogba na meti je Porta. Posle Ikera Kasiljasa, "zmajevi" žele još jednu bombu. U napadaču koji je napustio Čelsi, portugalski vicešampion vidi idealnu zamenu za Džeksona Martineza, koji karijeru nastavlja u redovima madridskog Atletika.

17.55 - Doskorašnji fudbaler Stouka Stiven N’Zonzi novi je igrač Sevilje u transferu vrednom 10 miliona evra.

16.36 - Doskorašnji fudbaler OFK Beograda Nemanja Antonov karijeru će nastaviti u Garshopersu, saopštio je klub iz Ciriha. Antonov ima 20 godina, igra na poziciji levog beka, a sa Grashopersom je potpisao četvorogodišnji ugovor. On je karijeru počeo u OFK Beogradu i za klub sa Karaburme prošle sezone odigrao 20 utakmica. 

16.27 - Francuski fudbaler Filip Mekses i naredne sezone nosiće dres Milana, saopštili su rosoneri, prenosi Tanjug. Mekses je bio na izlaznim vratima Milana, ali je odlučio da produži ugovor na godinu dana. Iskusni defanizavc prošle sezone zabeležio je 12 nastupa za Milan, devet žutih i jedan crveni karton zbog napada na igrača Lacija Stefana Maurija. Pre Milana nastupao je za Romu i Okser.

15.22 - Drugo pojačanje Mančester Junajteda ovog leta je desni bek i po potrebi štoper Torina Mateo Darmian (25), preneli su engleski meidji. Njega će engleski klub platiti 17,6 miliona evra, a 400.000 evra pripašće Milanu, klubu u kome je ponikao Darmian.

Pre Italijana Mančester je angažovao Holanđanina Memfisa Depaja iz PSV Ajndhovena.

14.31 - Filip Mekses produžio je ugovor sa Milanom na još godinu dana. Imaće skoro tri puta manju platu od dosadašnjih 4.000.0000 evra po sezoni. 
14.21 - Asamoa Đan doputovao je u Šangaj gde bi trebalo da finalizira jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala i dobije ugovor od 15.100.000 evra godišnje!
13.46 - Inter je rešio da dovede Stevana Jovetića. Fali Ramadani će u četvrtak doputovati u Milano na završne pregovore sa Interom oko transfera Crnogorca. U pitanju je suma između 16.000.000 i 18.000.000 evra. 
13.34 - Doskorašnji štoper Vojvodine Srđan Babić predstavljen je kao novo pojačanje Real Sosijedada. Babić je sa novim poslodavcima potpisao ugovor na četiri godine.
13.21 - Rahim Sterling želi da napusti Liverpul po svaku cenu. Kako ističe, nije u pitanju novac, već izuzetno loš odnos sa menadžerom Brendanom Rodžersom, od kojeg želi da "pobegne" glavom bez obzira.
13.06 - Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Boško Janković produžio je ugovor sa Veronom do 30. juna 2017. godine. Janković je u Veronu došao 2013. iz Đenove i do sada je za plavo-žute odigrao 38 utakmica i postigao tri gola. On je tokom karijere nastupao za Palermo, Majorku i Crvenu zvezdu. 
12.52 -  Liverpul je spremio 39.000.000 evra za jednog od najtraženijih napadača Evrope, Aleksandrea Lakazeta. Ove sezone Brendan Rodžers će se najviše osloniti na Danijela Staridža, Roberta Firmina, Danija Ingsa, a sada je cilj kluba se "Enfilda" da ovoj četvorci pridruži Lakazeta, koji je prošle sezone u dresu Liona postigao 27 golova na 33 utakmice. 
12.35 - Član zlatne generacije "orlića" koja je nedavno pokorila svet, Nemanja Antonov, karijeru će nastaviti u Grashopersu. On je otputovao u Švajcarsku na lekarske preglede, a transfer će biti ozvaničen uskoro.
12.08 - Nikolas Otamendi postaje fudbaler Mančester Junajteda. On je, prema saznajima radija "Kadena Ser", dogovorio sa čelnicima Junajteda platu od približno 8.300.000 evra godišnje, dok iznos transfera još nije objavljen.
11.57 - Miloš Krasić je "ni na nebu, ni na zemlji". On je započeo pripreme sa Fenerbahčeom i izrazio je želju da ostane u klubu i bori se za minutažu, ali čelnici turskog kluba i dalje žele da ga se reše po svaku cenu. E sada, za sve klubove problem predstavljaja Krasićeva plata, koja nije mala.
11.44 - Postoje brojne spekulacije da su Vest Hem i Liverpul ušli u ozbiljnu borbu za potpis Ajmena Abdenura. Štoper Monaka nalazi se na radaru brojnih evropskih klubova, između ostalih Juventusa i Atletiko Madrida, ali ostrvski mediji tvrde da je Abdenur najbliži dolasku u Premijer ligu.

11.23 - Londonski klub saopštio je da je potpisao petogodišnji ugovor sa defanzivcem Robijem Aldervireldom.

- Ponosan sam što ću igrati za Totenhem. Nadam se da ću ovde provesti svoje vreme kako treba. Sve znam kako je u klubu, zahvaljujući Vertongenu, Dembeleu i Čadlliju. Hvala Sautemptonu na sjajnoj sezoni - rekao je igrač.

10.58 - Sa "Old Traforda" navodno je, po ko zna koji put, stigla ponuda za Tomasa Milera, a ova poslednja je velikih 82 miliona evra. U maju se još pričalo da Luj van Gal nudi 55 miliona evra za sjajnog napadača.
10.32 - Mančester Junajted poslao je ponudu Real Madridu od 140 miliona evra za Gereta Bejla, a "kraljevski klub" je to odbio. Da li je ovo odgovor na sagu i "razmenu" Davida de Hee i Serhija Ramosa...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online