Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.06.2015.
11:08 >> 11:55h
Vestionline A

"Orlićima" čestitke sa svih strana

Uspeh omladinske reprezentacije Srbije nikoga u zemlji nije ostavio ravnodušnim. Mnogi političari, sportski radnici i druge poznate ličnosti su pohitali da čestitaju svetskim prvacima.

Tanjug
Vreme je za slavlje: Nikola Nikodijević

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je  omladinskoj reprezentaciji Srbije titulu prvaka sveta osvojenu na Novom Zelandu.

"U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije cestitam na veličanstvenoj pobedi. Sjajna igra koju ste pokazali tokom čitavom turnira, mentalna i fizička snaga celog tima protiv velikog Brazila, fascinirala je celu naciju i ljubitelje fudbala širom sveta. Vaš uspeh je jedan od najvećih ako ne i najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji", poručio je Nikodijević.

On je pozvao sve Beograđane i ljubitelje sporta da u ponedeljak u 20 sati, ispred Skupštine grada Beograda na šampionskom balkonu, dočekaju svetske prvake u fudbalu.

Dačić: Pokazali ste kako se bori za nacionalni tim

Tanjug
Ponosan: Ivica Dačić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je omladinskoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije trijumf na Svetskom prvenstvu za uzrast do 20 godina na Novom Zelandu.

"Čestitam vam na osvajanju titule svetskog prvaka pobedom nad petostrukim šampionom sveta.

 Svojom igrom, ali i ponašanjem, na šampionatu na Novom Zelandu najbolje ste predstavili Srbiju, vratili veru u fudbal i pokazali ste kako se bori za nacionalni tim.

Srbija je ponosna na vas",  navodi se u čestitki šefa srpske diplomatije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Popović: Hvala na velikoj radosti

FK Partizan
Radostan: Zoran Popović

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović čestitao je omladinskoj reprezentaciji Srbije osvojenu titulu prvaka sveta na prvenstvu na Novom Zelandu.

"Hvala što ste Srbiju učinili srećnom i ponosnom, ovo je veliki, istorijski uspeh, sve čestitke našoj reprezentaciji. Srbija je prvak sveta u fudbalu, momci hvala vam na velikoj radosti koju ste nam priredili", navodi se u čestitki Popovića.

Dodik: Pokazali ste veliku požrtvovanost

Srna
Milorad Dodik oduševljen

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je  čestitku omladinskoj reprezentaciji Srbije povodom osvajanja titule prvaka sveta.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo da u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime svim igračima, selektoru i stručnom štabu uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja titule prvaka svijeta.

Sjajna igra, timski rad, predanost i velika požrtvovanost 'orlića' krunisana je osvajanjem svetskog trona. Uveren sam da ćete nastaviti da postižete zapažene rezultate i da ćemo se zajedno radovati vašim pobedama", navedeno je u čestitki predsednika Republike Srpske.   

Udovičić: Pokazali ste da imamo budućnost

Beta/M.M/AV
Neverovatan uspeh: Vanja Udovičić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas omladinskoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije trijumf na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

 "Ako je nešto bio san na čije smo ostvarenje čekali dugo, onda je to da budemo prvaci sveta u fudbalu. Taj san se ostvario zahvaljujući vama! Ovo je neverovatan uspeh, svaka vam čast šampioni", rekao je Udovičić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online