Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.06.2015.
18:14
mozzartsport.com A

Sportski direktor Zvezde: Nude nam 100 igrača, ne smemo da pogrešimo

Red mirnog, red euforičnog perioda. I tako u krug... Crvena zvezda je u dosadašnjem delu prelaznog roka uspela samo da angažuje bivšeg štopera Čukaričkog Zorana Rendulića, a i dalje se čeka realizacija transfera Mirka Ivanića, Mijata Gaćinovića, Nemanje Radonjića i Brazilca Silvinja.

crvenazvezdafk.com
Preležali dečje bolesti: Fudbaleri Crvene zvezde

Jasno je da Miodrag Grof Božović na evropskoj premijeri neće moći da računa na sve momke koje je utefterisao kao potencijalna pojačanje, igrače sposobne da vrate u Ljutice Bogdana šampionski pehar. Međutim, odgovorni iz kluba tvrde da nema potrebe da žure i prave propuste kao u prethodnom periodu.

- Ne očekujete da ćemo da dovedemo mnogo igrača u ovom prelaznom roku. Možda dođe još četvorica momaka, ali nadamo se da će to biti oni pravi, što biste rekli vi novinari. Ranije nas se dešavalo da realizujemo transfere, a potom da razmišljamo da li je ili nije taj igrač za Crvenu zvezdu. Nemamo potrebe da žurimo, jer smo mišljenja da i ovi momci koje imamo na raspolaganju mogu da iznesu prve evropske utakmice. Nama je otišao samo Lazović, a pojedinci su preležali dečije bolesti, tvrdim da će u ovoj sezoni biti 30 odsto bolji - kaže sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Prioritet Crvene zvezde je dovođenje krilnih igrača. Bombu prelaznog roka predstavljao bi transfer Mijata Gaćinovića, mada je Zvezda već dve sedmice u kontaktu sa Silvinjom iz Krisijume.

- Svakodnevno nam nude 100 igrača. Ali nezahvalno je da preuzimamo rizik i odlučimo se za nekog koga nismo gledali. U narednom periodu igrače ćemo da skautiramo šest meseci ili godinu dana kako bismo procenili da li su sposobni za Zvezdin dres. Postojao je kontakt sa Silvinjom, isto tako pričali smo oko Gaćinovića i Ivanića. Posao otežava činjenica da su oni trenutno sa reprezentacijom na Novom Zelandu. Ponavljam, ne smemo da žurimo i pravimo korake pod pritiskom javnosti. Potrebni su nam igrači koji prave razliku i odmah donose kvalitet.

Trener Božović je sa snagom postojećeg kadra imao priliku da se upozna i na prijateljskom meču sa Slovenj Gradecom, mada to nije pravi reper.

- Šef Božović želi još malo da se upozna sa kvalitetom igračkog kadra. Gledao je mečeve iz prošle sezone, takođe pratio je i Mundijalito na Novom Zelandu. Jako mu se dopao levi bek Antonov. Nije nemoguće da krenemo u ozbiljnu realizaciju tog transfera za dan ili dva. Videćemo šta se dešava sa Rodićem, Zenit povremeno zateže. Pritiskamo sa svih strana - jasan je Raosavljević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online