Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.05.2010.
14:53
Vestionline A

Očekivano, Riberi neće biti saslušan pre SP

Francuski fudbalski reprezentativci Frank Riberi, Karim Benzema i Sidni Govu neće biti saslušavani u policiji povodom slučaja maloletne prostitucije pre početka Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, koje počinje 11. juna.

Frank Riberi - Jupiii..!

"Kako sada stvari stvoje, ne očekuje se da Riberi, Benzema i Govu budu ispitivani o slučaju maloletne prostitucije pre početka Mundijala", izjavio je za francuske medije izvor blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnosti.

Riberi, Benzema i Govu dali su pre nekoliko nedelja izjavu policiji povodom istrage koja se vodi o mreži maloletničke prostitucije i ukoliko se protiv njih podigne optužnica mogli bi, u slučaju da budu proglašeni krivima, da dobiju do tri godine zatvora, uz novčanu kaznu od 45.000 evra. Francuski mediji preneli su ranije da su trojica igrača bili klijenti poznatog pariskog noćnog kluba u Šamp-Elijeu, koji je poznat po maloletničkoj prostituciji. Prostitucija u Francuskoj je legalna, ali ne i sa osobama mlađim od 18. godina.

Francuska prostitutka rođena u Maroku, Zahija Dehar, potvrdila je da su joj francuski reprezentativci platili za seks, ali ih je branila rečima da oni nikako nisu znali da je ona u tom trenutku bila maloletna.

Riberi nije želeo da komentariše ceo slučaj, dok su menadžeri Benzeme i Govua demantovali da su njihovi klijenti posećivali noćni klub u Parizu.

Riberi i Benzema ne treba da idu na SP!?

 

 

Zahia Deher je dobro zadarila
Francuska ministarka sporta Rama Jade je naglasila da bilo koji sportista koji je umešan u neki skandal ne sme da reprezentuje svoju državu.

 

 

Frank Riberi i Karim Benzema ne treba da putuju sa ostatkom tima na SP u fudbalu zbog skandala sa jednom prostitutkom, smatra ministarka.

 

"Dres reprezentacije Francuske je svetinja za svakog građanina ove zemlje i ne sme da ga nosi bilo ko, ko je deo neke istrage", rekla je Jade.

Frank Riberi bi mogao da se suočiti optužnicom, bez obzira na njegove tvrdnje da nije znao koliko je prostitutka imala godina kada se počeo viđati s njom.
U slučaju da se dokaže krivica, Riberi bi mogao da dobije kaznu do tri godine zatvora i 50.000 evra kazne. Prostitucija u Francuskoj je legalna, s tim da davaoci usluga moraju biti punoletni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online