Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.05.2015.
18:50 >> 20:04h
Vestionline A

Bruka: Drugoligaš sa desetoricom uzeo meru Zvezdi na "Marakani"

Hladan tuš na najvećem srpskom stadionu. Crvena zvezda je ispala iz trke za šampionsku titulu posle poraza od Čukaričkog (2:0) u prošlom kolu, a negativni rezultati se ređaju. Crveno-beli su u okviru 28. kola Jelen Super lige na svom stadionu poraženi od Radničkog iz Kragujevca 2:1 (1:0).

Tanjug
Problemi: Mihailo Ristić

Radnički iz Kragujevca, koji je odavno siguran putnik u niži rang, poveo je golom Goljovića na stadionu "Rajko Mitić" u 39. minutu.

Željko Goljović je doveo goste u vođstvo posle očajne reakcije odbrane Crvene zvezde. Igrači Radničkog izveli su laganu akciju kroz sredinu protivničke odbrane, ali je Rajković uspeo da zaustavi prvi šut. Na odbijenu loptu, međutim, natrčao je Goljović.

Šumadinci od 64. minuta igraju sa igračem manje, pošto je Kovačević požuteo drugi put.

Radnički od 69. minuta vodi 2:0 pošto je "rezervista" Dušan Stević udarcem glavom matirao Kahrimana. Loše je u toj situaciji reagovao bek domaćih Stefan Đorđević, koji nije skočio.

Kad već nisu mogli iz igre, domaći fudbaleri postigli su gol iz penala. Strelac je bio Mihailo Ristić u 84. minutu.

Fudbalere Zvezde i Radničkog je na teren ispratila najslabija poseta na stadionu "Rajko Mitić" ove sezone, pošto je na tribinama bilo tek oko 2.000 gledalaca. 

Prvu ozbiljniju priliku imao je Ristić, koji je šutirao pored gola Radničkog, a potom je Lazović iz slobodnog udarca pogodio živi zid, a lopta je završila tik pored stative, ali Zvezda nije uspela da zapreti posle kornera. 

"Crveno-beli" su nastavili da napadaju, Katai je imao sjajnu šansu da iskosa savlada Trifunovića, ali je golman Kragujevčana bio siguran, da bi u nastavku akcije Ristić poslao loptu preko gola. Priliku je ubrzo imao i Orlandić, da bi Zvezda zatresla mrežu Radničkog, ali je gol Ristića poništen zbog ofsajda. Ristić je bio taj koji je savladao Trifunovića, ali je sudija opravdano pokazao da je Đorđević bio u ofsajdu.

Na poluvremenu je došlo do promene na golu Zvezde, Rajković se žalio na povredu, pa je priliku dobio Kahriman. Već posle nekoliko minuta, Kahriman se našao u glavnoj ulozi, pošto je uspešno odbranio napad gostiju, a usledila je prilika na drugoj strani, ali je Katai šutirao preko gola. 

Kragujevčani su posle drugog gola imali još jednu šansu, da bi Zvezda preuzela inicijativu. Šanse su imali Gavrić, Ristić i Orlandić, koji je bio u najboljoj prilici, pošto je bio sma ispred golmana kada je dobio loptu, ali mu je ona prošla ispod noge pravo u aut. 

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Mbođ, Jovanović, Đorđević, Grujić, Ristić, Avramovski, Lazović, Katai, Orlandić.
RADNIČKI KRAGUJEVAC: Trifunović, Živanović, Osei Bonsu, Rosić, B. Miljuš, Kovačević, Tiodorović, Goljović, Keljević, D. Miljuš, Milovanović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online