Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 10.05.2015.
18:42
Vestionline A

Brdo Zvezdi previsoko, titula se vraća u Humsku!

Crvena zvezda je položila koplja na Banovom brdu i praktično okončala borbu za titulu. Partizanu ostaje da osvoji još JEDAN bod u poslednja tri kola i na taj način i definitivno podvuče crtu na ovosezonsku predstavu nacionalnog šampionata.

crvenazvezdafk.com
Zbogom tituli: Fudbaleri Zvezde pognutih glava napustili teren

U 27. kolu Jelen Super lige: Čukarički - Crvena zvezda 2:0 (1:0).

O tome gde škripi u timu Nenada Lalatovića najbolji odgovor mogla bi da da "velika" uprava, kojoj je ove sezone (kao i treneru) sve i svašta smetalo. Manjak gledanja u svoje dvorište možda je odvukao pažnju u velikoj meri.

Zvezda protiv Partizana i Čukaričkog ove sezone nije postigla NIJEDAN gol!

Istini za volju, publika je imala šta da vidi na samom terenu. Na Brdu je viđena lepa fudbalska predstava, sa puno šansi na obe strane (nešto više ispred gola Slobodana Rajkovića).

Promašaje crveno-belih, ali i lične, naplatio je u smiraj prvog dela igre Stoiljković. Njegov saigrač Stojković stigao je pre Rajkovića do lopte, pronašao ga u "srcu" kaznenog prostora, a on snalažljivo poslao loptu na u praznu mrežu.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni na startu drugog dela igre. Novo perfektno ubacivanje Stojkovića u 62. minutu sa desnog boka u gol je pretvorio Matić, koji je glavom poslao loptu u suprotan ugao.

Tim iz Ljutice Bogdana našao se u šoku iz kojeg nije uspevao da izađe do kraja susreta.

Brđani su u nekoliko navrata propustili priliku da uvećaju razliku, ali su nespretno i uz preterano kombinovanje ostali bez trećeg gola...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+3. minut - Kraj meča.
90. minut - Jalovi napadi crveno-belih i miran završetak susreta Čukaričkog. "Delije" pevaju miljenicima "Dobro znaj da uvek tu sam ja..."
76. minut - Priliku da definitivno reši pitanje pobednika Čukarički je propustio zbog poigravanja u šesnaestercu Zvezde. Nepotrebno driblanje i predugo nameštanje rezultiralo je izblokiran udarac Matića od strane Jovanovića.
69. minut - Zvezda se raspala u potpunosti. Srnić je bio u odličnoj šansi, šutirao je iz prve, ali iz "mrtvog" ugla pa je lopta samo "prošetala" kaznenim prostorom crveno-belih.
65. minut - Nesporazum Anđelkovića i Rajkovića i umalo 3:0 za domaće! Lopta završava u korneru.

62. minut - GOOOOOL! Stojković je vrhunski ubacio loptu za desnog boka, a Matić sa ivice peterca glavom pogađa suprotan ugao Zvezdinog gola.

55. minut - Verovatno su svi videli loptu u golu, ali nije tako mislio čuvar mreže Čuke. Orlandić je centrirao iz kornera, volej uhvatio Katai, ali maestralna odbrana Stevanovića.
54. minut - Čukarički uprkos vođstvu napada. Nova dobra prilika, Bojić je uočio usamljenog Matića, ali je pas bio prejak.
49. minut - Poigravanje Pavićevića moglo je skupo da košta Zvezdu. Lopta je posle klizanja Reagana stigla do Srnića, ali njegov "zicer" skida Rajković.
46. minut - Drugo poluvreme je počelo.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.

45+2. minut - GOOOOOL! Stojković je stigao pre golmana Rajkovića do lopte, pronašao Stojiljkovića u "srcu" kaznenog prostora, koji se fantastično snalazi i na prazan gol donosi vođstvo ekipi sa Banovog brda.

43. minut - Najbolju priliku na meču propušta Katai koji u situaciji "jedan na jedan" pogađa golmana u telo. U nastavku akcije Lazović je probao da lobuje Stevanovića, ali neuspešno.
41. minut - Divan udarac Ristića iz slobodnog udarca, šutirao je u "golmanov ugao", lopta završava tik pored stative.
38. minut - Čuka se malo povukla i vreba priliku da organizuje bržu kontru.
24. minut - Katai zbog povlačenja i prekidanja kontre dobija žuti karton.
22. minut - Sve učestaliji ataci Zvezde, golman domaćih iz svake situacije izlazi kao pobednik.
18. minut - Centaršut Kataija po zemlji prošao je "kroz ruke" golmanu Stevanoviću, lopta je išla ka golu, ali je čuvar mreže smireno smestio u naručje.
15. minut - Tim sa Banovog brda bolji u prvih 15 minuta igre. Igra se potpuno otvoreno...

9. minut - Meč na kratko zaustavljen, arbitar Filipović zaustavio igru zbog skandiranja "delija" - "ale, aleo, šiptare da koljemo". Utakmica je nastavljena posle upozorenja spikera da će meč biti prekinut ukoliko se nastavi sa pogrdnim pesmama.

5. minut - Još jedna sjajna prilika za Stojiljkovića. Ostao je sam kao "duh" na desetak metara od gola. Njegovor udarac glavom brani mladi čuvar mreže crveno-belih.
3. minut - Veliki kiks defanzivne linije Zvezde nije iskoristila Čuka. Matić je uputio loptu do Stoiljkovića, koji je pokušao da obiđe golmana Rajkovića, ali je otišao suviše ulevo.

1. minut - Utakmica je počela.


Čukarički: Stevanović, Stojković, Rendulić, Ostojić, Brežančić, D. Srnić, Regan, S. Srnić, Matić, Bojić, Stojiljković.

Crvena zvezda: Rajković, Cvetković, Jovanović, Pavićević, Anđelković, Grujić, Ristić, Katai, Lazović, Jović, Orlandić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.05.2015. 23:22
"Volim Partiza crno bele boje volim Partizan kao oci svoje" " Bravo Partizan ! Zvezdasi ne ljutite se, svake godine dobijate ponovo sansu kad otpocne prvenstvo od nule da osvojite titulu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online