Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.03.2015.
16:50 >> 19:46h
Vestionline A

"Parni valjak" pregazio Rad

Posle dva remija u Humskoj - konačno pobeda izabranika Marka Nikolića. Partizan je slavio protiv Rada 2:0 i ponovo pobegao Crvenoj zvezdi četiri boda. Crno-beli su odigrali najbolju utakmicu u prolećnom delu sezone i nagovestili da je kriza sa starta drugog dela Jelen Super lige prošlost.

Tanjug
Slavlje fudbalera Partizana posle gola Nikole Ninkovića

"Građevinari", do ovog kola, nisu primili nijedan gol u prolećnom delu sezone, ali su morali da polože oružje pred liderom šampionata. Do 31. minutu, gosti su bili ravnopravni rival, ali je onda bomba Nikole Drinčića iz slobodnog udarca zadala jak udarac Radu od koga se nije oporavio do kraja susreta. Pogotku crno-belih kumovala je i loša intervencija mladog golmana Radunovića, koji je loše procenio let lopte. Na početku drugog poluvrmena odličnu akciju Petra Grbića u gol je pretvorio najbolji pojedinac meča Nikola Ninković. Tada je priča bila gotova...

Sve što se posle drugog gola Partizana zanimljivo desilo bilo je na tribinama. Sredinom drugog poluvremna, navijači Partizana na južnoj tribini su razvila dva transparenta protIv suđenja na meču Crvene zvezda - Vojvodina. Glavni sudija je prekinuo meč na nekoliko minuta, a susret je nastavljen tek pošto su "grobari" sklonili uvredljive transparente.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+5. minut - Utakmica je završena, siguran trijumf Partizana 2:0.
80. minut - Rutinskom igrom, crno-beli čuvaju stečenu presnost.
68. minut - Prekid utakmice zbog transparenta "grobara" upućeno na račun priznavanja golova Crvene zvezde protiv Vojvodine.
66. minut - Mihajlović je pripretio Partizanu, ali je Živko Živković odlično intervenisao i poslao loptu u korner. "Građevinari" su se trgli poslednjih nekoliko minuta.
64. minut - Posle drugog gola, fudbaleri Partizana su stali na loptu, rutinski čuvaju prednost. Rad bezopasan.

50. minut - GOOOL, Nikola Ninković povećava prednost crno-belih. Odlična asistencija Petra Grbića i sigurna realizacija nestašnog Partizanovog dečka.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45+1. minut - Nikola Ninković je imao odličnu šansu, ali je pogodio prečku. Završeno je prvo poluvreme.

42. minut - Nikola Drinčić ponovo pokušava iz velike udaljenosti, ali je sada mladi Radunović sada je bio oprezniji.

31. minut - GOOOL, Nikola Drinčić je doneo prednost Partizanu iz slobodnog udarca. Mladi golman "građevinara" Radunović loše je procenio loptu.

27. minut - Nemanja Kojić je imao najbolju šansu na utakmici, ali je golman Radunović odlično odbranio atrtaktivni šut napadača crno-belih.

14. minut - Fudbaleri Rada traže penal, ali je usporeni snimak pokazao da je Balažič grudima izbio loptu.
12. minut - Pritisak Partizana poslednjih nekoliko minuta, ali osim dva kornera nema uzbuđenja pred golom gostiju.
7. minut - "Građevinari" otresiti na početku meča, ne brane se već napadaju domaćina.
3. minut - Rad je imao solidnu akciju, ali je Živković uspeo da osujeti napad "građevinara". Na stadionu u Humskoj oko 4.000 gledalaca.
1. minut - Utakmica je počela.
Utakmica je počela sa minutom ćutanja zbog tragične pogibiju sedmoro ljudi u helikopterskoj nesreći.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online