Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.03.2015.
14:51
Tanjug A

Partizan: Mi se pitamo...

Fudbaleri Partizana Slovenci Branko Ilić i Gregor Balažic rekli su da veruju da će se ekipa pobedom nad Donjim Sremom iskupiti za dva kiksa na startu prolećnog dela sezone Superlige.

FK Partizan/M.T.
Moraju da se vade: Balažič i Ilić (desno)

- Svi znamo da smo poslednje dve utakmice morali da dobijemo, nismo uspeli i to nije dobro. Prvo poluvreme protiv Radničkog bilo je loše, drugo mnogo bolje, ali je nedostajao gol. Očekuje nas Donji Srem i uradićemo sve da trijumfujemo kako bismo se vratili na pobednički kolosek. Neophodna nam je prva pobeda kako bi sve bilo lakše - rekao je Ilić agenciji Tanjug.

Ilić je istakao da ekipa ne oseća dodatan pritisak posle dva remija protiv Voždovca i niškog Radničkog.

- Malo su dva boda iz dva meča za Partizan jer se od nas očekuje da pobeđujemo i osvojimo prvenstvo. Sve je u našim rukama, ali nije dobro kada na svom terenu izgubiš bodove. Ne smemo da pravimo veliki bauk i trebalo bi da se okrenemo narednim utakmicama. Poznato je kada postignemo gol na vreme da sve ide lakše - naveo je Ilić i poručio da ekipa ne sme da razmišlja o prednosti od četiri boda u odnosu na Crvenu zvezdu.

Štoper Gregor Balažic veruje da crno-beli ostvariti prvu pobedu u drugom delu sezone protiv Donjeg Srema u Novom Sadu.

- Pritisak malo utiče na tim, ali ne previše. Svaku utakmicu moramo da odigramo maksimalno i da se nadamo pobedi. Partizan uvek mora da ide na tri boda i verujem da će sve biti drugačije već posle meča protiv Donjeg Srema - naveo je Balažic.

Teško bez Nikolića na klupi

On je kazao da suspenzija trenera Marka Nikolića nije razlog za loš start u prolećnom delu sezone.

- Nije isto kada je trener na tribini ili kada je na klupi. Nikolić uvek može da ti da koristan savet tokom utakmice i u zavisnosti od situacije. Međutim, mi smo ozbiljan tim i to ne sme da bude opravdanje.

Balažic je rekao da je gledao utakmicu "večitog" rivala Crvene zvezde protiv Jagodine, koju su crveno-beli pobedili sa 3:2.

- Gledao sam utakmicu i mogu da kažem da Zvezda ima dobar tim. Poznajem samo Parkera koji je igrao u Domžalama, ali ne previše, jer nisam u to vreme igrao u Sloveniji. Ipak, moramo da budemo koncentrisani samo na sebe i videćemo kako se će trka završiti - zaključio je Balažic.

Partizan u narednom kolu Superlige gostuje u Novom Sadu ekipi Donjeg Srema u subotu od 17 sati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online