Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 03.03.2015.
15:54
Vestionline, mondo.rs A

Zvezda i Partizan ipak oduvali nejakog Vučića

Ono što besmisleno kokodaču dugo vremena unazad premijer Srbije Aleksandar Vučić i prvi policajac Srbije Nebojša Stefanović ipak se pokazalo u pravom svetlu - to su bile reči političara željnih vlasti koje ne vrede ni boba po kojem je urinirano - ipak nija država jača od svih, i ipak ne možemo sve da privedemo pravdi i obezbedimo pravdu običnim građanima Srbije, što je javno, na ekonomskom forumu na Kopaoniku, priznao naš bogočovek, predsednik Vlade Srbije, izjavom: "Privatizacije je jedino rešenje za sportske klubove, poput Partizana i Crvene zvezde, ali država nema snagu da to sada sprovede.

Tanjug
Kako ubediti klubove da je privatizacija jedino rešenje: Aleksandar Vučić, premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na Kopaoniku izjavio da se istražuje koliko novca je ukradeno u klubovima Crvena zvezda i Partizan i da će radna grupa uskoro objaviti rezultate do kojih je došla po tom pitanju. Na pitanje novinara koliko novca je ukradeno u Zvezdi i Partizanu, on je rekao da je radna grupa istražuje taj slučaj i da je došla do rezultata.

- Možete da ih očekujete uskoro, ali privatizacija je za to pravo rešenje", rekao je Vučić upitan da prokomentariše navode objavljene u emisiji "Reporter" na B92 o navodnim mahinacijama u poslovanju ta dva kluba.

On je naglasio i da su svi političari iz SNS izašli iz uprava klubova i da od funkcionera SNS niko nije nigde, negirajući da je Slaviša Kokeza, potpredsednik FK Crvena zvezda, visoki funkcioner te stranke.

- To može da se reši samo privatizacijom, a da li država ima snage da to sprovede - ja se plašim. Hiljadu puta sam zbog toga što sam tražio privatizaciju klubova čuo "Vučiću, pederu" zato što sam najavio privatizaciju. Nadam se da ću uspeti da ubedim ljude iz Zvezde i Partizana da je privatizacija rešenje za klubove, a sada za to nisam sposoban - rekao je Vučić.

On je osporio i argument iznet u emisiji da klubovi ilegalno posluju pošto su im računi u blokadi, a oni i dalje obrću novac. - Kad je reč o blokadi, ne možemo da ukidamo klubove zato što su u blokadi. Hoćete da ukinemo DS zato što je u blokadi, kako se toga niste setili u emisiji - rekao je Vučić, prenosi portal mondo.rs.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.03.2015. 19:50
Šta reći ? Budala ne zna šta priča . ON je abolirao dokazane lopove Džajića , Terzića , Piksija , Đurića i sada bi on da privatizuje klubove ? Ko je lud da baci 50 miliona evra da bi pokrio dug Zvezde ? Šta taj čovek dobija ? Potpuno rasulo uništen klub bez ozbiljnih igrača sa razbojnicima u klubu. Budimo realni ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online