Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.02.2015.
18:04
Vestionline A

Mihajlović: Golovi kao genetski faktor!

Prognozirana mu je karijera bez limita, a onda su određeni elementi uticali da samo privremeno siđe sa glavne fudbalske pozornice. Stefan Mihajlović je ove zime stigao na Banjicu odlučan da svojim igrama povrati prognoze sa početka teksta i doprinese još boljim ostvarenjima Rada.

fk rad
Veliko pojačanje za "građevinare": Stefan Mihajlović predvodiće napad Rada u prolećnom delu sezone

- Za Rad me vezuje dosta toga. Ovaj klub je oduvek bio poštovan u krugu moje porodici, pa samim tim i kod mene. Moj otac je jedan period radio kao sportski direktor kluba sa Banjice i tada sam još direktnije zavoleo klub koji je afirmisao puno fudbalera i reprezentativaca – započinje razgovor Stefan Mihajlović, akvizicija Rada u zimskom prelaznom roku.

Njegov otac je u Nemačkoj  odigrao preko 100 utakmica nastupajući  za minhenski Bajern, Šalke i Ajntraht iz Frankfurta. Gledajući po genetici, Stefan je imao od koga da nasledi „njuh“ za gol.

Da li činjenica što je sin nekada priznatog fudbalera u evropskim okvirima opterećujući faktor?

- Možda kada sam bio mlađi, sada više ne! Maksimalno sam skoncentrisan na svoje treninge, svoju igru i želim da se sam izgradim kao fudbaler koji će uvek biti igrač koji će doprinositi ekipi- ističe Mihajlović.

Na pripremama u Antaliji je mogao bolje da se upozna sa saigračima i da sagleda potencijal tima. Koliko Rad može u drugom delu sezone?

- Sve zavisi od starta prvenstva. Ekipa jeste mlada , ali ima potencijal. Najvažnije je da osiguramo superligaški status, a onda možemo sigurnije da prezentujemo sav svoj fudbalski kvalitet tima. Iskreno, ne brinem da nećemo izboriti opstanak u eliti, jer za to zasigurno imamo sve preduslove. Dobro odrađene pripreme su jedan od tih argumenata. Drugi je što ćemo utakmice kao domaćini igrati na Banjici , a ne na neutralnom terenu kao tokom jesenje polusezone.

Šta navijači Rada mogu očekivati od Stefana Mihajlovića?

- Neću se štedeti! Spreman sam da svaki put dam maksimum sebe za Rad i na taj način se zahvalim svim ljudima koji vole  klub, trenerima, uppavi i navijačima i da se na proleće svi zajedno radujemo uspesima „građevinara“ – poručio je na kraju razgovora centarfor banjičkog superligaša Stefan Mihajlović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online