Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.02.2015.
12:50
P. Bajić - Vesti A

"VESTI" u Beleku: Druga priča od Rubina

Prvu proveru na pripremama u Turskoj Crvena zvezda je završila remijem sa Olimpijom iz Ljubljane (1:1). Trener Nenad Lalatović je, kao i tokom priprema u Sloveniji, ponovo na teren izveo dva različita tima u prvom i drugom poluvremenu.

P. Bajić - Vesti
Remizirali protiv Olimpije u Turskoj: Fudbaleri Crvene zvezde
Vesti

- Zadovoljan sam onim što sam video, a to se pre svega odnosi na prvo poluvreme. Igrači su ispunili sve što smo tražili. Dali smo lep gol, imali smo još dve dobre šanse, veći posed lopte, završavali akciju sa tri, četiri igrača. Kada je reč o drugom poluvremenu, donekle mogu da budem zadovoljan, ali naglašavam da sam igračima menjao pozicije. Tako je Luka Jović igrao desno, Marko Grujić se našao na poziciji štopera, pošto nisam imao centralnog igrača, a Vukašin Jovanović je bio bek. To nisu njihove prirodne pozicije. U drugom delu smo primili gol posle kornera i udarca glavom, a imali smo dve polušanse - rekao je Lalatović. 

Utakmicu u Antaliji su propustili golman Predrag Rajković i iskusni štoper Savo Pavićević zbog lakših povreda, a već u petak crveno-bele očekuje novi rival - Rubin iz Kazanja.

- Od tog duela više neće biti promena ekipe posle 45 minuta. Jedan tim će igrati protiv Rusa, a drugi protiv ukrajinskog Metalista iz Harkova dan kasnije - naglasio je Lalatović.

P. Bajić - Vesti
Nekadašnji saigrači: Milenko Aćimović i Nenad Lalatović

Dobro poznato lice je pozdravilo Crvenu zvezdu sa klupe Olimpije u sredu uveče u Antaliji. Posle 12 godina su se ponovo sreli nekadašnji saigrači Nenad Lalatović, sadašnji trener crveno-belih i Milenko Aćimović, sportski direktor Olimpije, koji je jedan od onih koji se pamte u Crvenoj zvezdi iz perioda na prelazu dva veka.

- Dugo se nismo videli, zaista dugo. Tri sezone smo igrali zajedno... Lala izgleda isto, prepoznao sam ga odmah, bez problema. Sat vremena pre utakmice smo stigli i imali smo vremena da se ispričamo. Nije to bilo toliko o prošlim vremena, pošto smo sada na takvim pozicijama da nemamo mnogo mesta za sećanja, nego moramo da gledamo na to šta će biti - on kao trener, ja kao direktor. I nadam se da ćemo se viđati češće, i to ne samo na prijateljskim utakmicama, gostovanjima Olimpije u Beogradu i Crvene zvezde u Ljubljani, već i u evropskom takmičenjima - rekao je Aćimović.

Aćimović: Period u Zvezdi najbolji u karijeri

Nekadašnjeg ofanzivnog vezistu i danas obuzmu posebne emocije kada se spomene Crvena zvezda.

- Već kada sam organizovao ovu prijateljsku utakmicu bilo mi je puno srce. A, kada sam dolazio autobusom do terena na kom se odigrala i kada sam video crveno-bele dresove i trenerke malo više me steglo, jer sam u tom klubu proveo četiri i po godine. To je najlepši period karijere za mene. I dok sam pratio utakmicu, setio sam se nekih svojih saigrača, kako smo mi izgledali u tom periodu i koliko je u Crvenoj zvezdi svaka utakmica važna. To su nezaboravne uspomene - ista

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online