Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.02.2015.
17:05
P. BAJIĆ - Vesti A

"VESTI" u Beleku: Crveno-beli kuju šampionske planove

Fudbaleri Zvezde kuju šampionske planove. Vreme sunčano, kakvo se samo poželeti može za pripreme ovih dana, hotel u kojem sve funkcioniše kao "švajcarski sat" i tereni kojima je teško naći manu dočekali su fudbalere Crvene zvezde u Beleku.

P. Bajić - Vesti
Orni da stignu Partizana na proleće: Fudbaleri Crvene zvezde na pripremama u Beleku

Posle dve godine, crveno-beli su ponovo na turskom primorju, a sada je sve na njima, kada je reč o kvalitetu rada na pripremama, kako bi u prolećnom delu sezone pokušali da nadoknade minus od šest bodova u odnosu na "večitog rivala", ekipu Partizana, lidera šampionata Srbije.

Vesti

Aktuelni prvak se upravo priprema na terenima sportskog centra "Susesi", gde su nedavno boravili i crno-beli, a do hotela im je potrebno desetak minuta autobusom. Baza je dobro poznata od ranije, hotel "Kalista", u kojem ih nije bilo dve godine.

Ali, zaboravili ih nisu, pa tako nisu izostala ni prepoznavanja malobrojnih koji su i tada bili na istom mestu, srdačni pozdravi, kao i upoznavanje sa onima koji ovih dana prvi put imaju priliku da se upoznaju sa gostoprimstvom u Beleku.

P. Bajić - Vesti
Puca od optimizma: Nenad Lalatović, trener Crvene zvezde

Skoro sva pažnja je usmerena upravo ka njima, pošto su ovih dana jedina sportska ekipa u tom hotelu, posle odlaska mlade fudbalske reprezentacije Singapura. A, jedna od "zabranjenih" reči u taboru crveno-belih je "poraz". Tako je bilo i u sredu, kada su praktično sve vreme prepodnevnog treninga proveli igrajući nožni tenis, kao zagrevanje za prvu pripremnu utakmicu, koja je bila na programu tog dana, protiv slovenačke Olimpije.

OVDE pogledajte foto galeriju sa pripema crveno-belih

Nisu se štedeli igrači, ali ni članovi stručnog štaba, a posebno motivisan je bio trener Nenad Lalatović, koji je pobednički duh prenosio na druge članove ekipe, Dragana Šarca i Vidaka Bratića, njegove pomoćnike iz stručnog štaba. Nije hteo da dozvoli da ga savlada neko od njegovih izabranika - i uspeo je u tome. Ni u mislima nema mesta za poraze jer Crvena zvezda nema mnogo prostora za greške u prolećnoj polusezoni, svaki bod će biti važan u nameri da stigne najvećeg rivala. A, ukoliko se na kraju sezone nađu ispred njega, ujedno i reše probleme vezane za evropsku licencu, onda će razmišljati o kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Neki u šali rekođe, pošto su na terenu do crveno-belih trenirali fudbaleri Maribora, kako bi bilo dobro od njih uzeti pelcer, imajući u vidu da je aktuelni šampion Slovenije ove godine igrao u grupnoj fazi Lige šampiona. Trener Lalatović se na to samo nasmejao.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online