Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.02.2015.
15:17 >> 00:39h
Vestionline A

Završen je prelazni rok!

Fudbalska pijaca je završena. "Bomba" je eksplodirala - Huan Kudardo, kolumbijski as, prešao je iz Fiorentine u Čelsi za 36 miliona evra. Andre Širle novi je fudbaler Volfsburga. Đuričić, zvanično, u Sautemptonu, dok se Krstičić seli u Seriju B.

Beta/AP/K.W.
Ostaje "pevac": Hari Kejn

Na portalu Vestionline pratite dešavanja poslednjeg dana prelaznog roka u Evropi.

Krilni napadač Aron Lenon prešao je iz Totenhema na pozajmicu u Everton. 
Beloruski veteran Aleksander Hleb, nekadašnji igrač Štutgarta, Arsenala, Barselone, prešao je iz Konjaspora u Genčlerbirligi.

Fudbaler Njukasla Davide Santon prešao je na pozajmicu u Inter gde će ostati do kraja sezone,
saopštio je engleski klub, prenosi Beta. Santon ove sezone nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu, nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu, a nastup je zabeležio u meču
protiv Lestera u trećem kolu FA kupa.

Samo dva sati pre kraja prelaznog roka - najave bomba u Engleskoj. Mediji na Ostrvu pišu da je Vest Hem zainteresovan da dovede štopera Intera Nemanju Vidića. Srbin, koji je prošllog leta napustio Mnačester Junajted, ima očajnu sezonu u Interu. Da li će ga Manćini pustiti u London? Odbrojavanje je počelo...
Nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić igraće u prolećnom delu sezone za Sutjesku iz Nikšića.
Nenad Krstičić više nije član Sampdorije, pošto je ekipa iz Đenove pristala na ponudu Bolonje. Srbin će narednih šest meseci provešće na pozajmici u  italijanskom drugoligašu.
Engleski mediji prenose da se štoper Reala Rafael Varan uputio avionom u Mančester gde bi za 35 miliona evra trebalo da potpiše ugovor sa Junajtedom.

Andre Širle je novi fudbaler Volfsburga. Posle dolasaka Huana Kuadrada u Čelsi, Nemac je očigledno bio višak na "Stamford bridžu", pa se vraća u Bundes ligu.

- Konačno - ugovor je potpisan. Andre Širle prelazi iz Čelsija u Volfsburg. Ugovor važi do 2019. godine - navodi se na Tviter profilu Volfsburga.

 

 

Kolumbijski fudbaler Huan Kvardaro zvanično je prešao iz Fiorentine u Čelsi, a transfer je vredan 26,8 miliona funti (oko 36 milioan evra).

- Ovo je veliki klub, iskreno, ovo je ostvarenje sna za mene. Znam da menadžer Žoze Murinjo veruje u mene", rekao je Kvadrado koji je sa "plavcima" potpisao četvoroipogodišnji ugovor.

 

 

 

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Vilfred Zaha potpisao je ugovor sa Kristal Palasom na pet i po godina, preneli su britanski mediji. Zaha je počeo karijeru u Kristal Palasu 2010. godine, odakle je tri godine kasnije prešao u Mančester junajted. On nije uspeo da se
izbori za mesto u timu, pa ga je Junajted poslao na pozajmicu u Kardif u januaru prošle godine.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović karijeru će nastaviti u Kini, u ekipi Hunan Bilovsa.

Najzvučnija vest za nas, svakako je moguć odlazak još jednog Srbina u Premijer ligu. Naime, Filip Đuričić mogao bi da pojača Sautempton i pridruži se Dušanu Tadiću u timu koji je ove sezone odličan na "Ostrvu". Ovu vest potvrdio je i direktor Majnca Kristijan Hajdel. Srećno, Filipe!

 

 

Defanzivac Stouka Robert Hut otišao je na pozajmicu u Lester do kraja sezone, objavio je danas poslednji tim na tabeli Premijer lige.

- Ne mislim da ću tek tako dobiti mesto u timu. Moraću da se dokazujem i nadam se da ću uspeti - preneo je BBC Hutove reči.

Juventus je i zvanično obeldanio da je ugovor sa Sebastijanom Đovinkom raskinut i da će popularni "atomski mrav" karijeru nastaviti u američkoj MLS ligi.
Čuveni italijanski medij "Kalčomerkato" spekuliše da je Inter odbio ponudu Lacija da trampi Zdravka Kuzmanovića za Kristijana Ledezmu.
Jedan od najboljih ofanzivnih vezista u Premijer ligi, Hari Kejn, produžio je ugovor sa Totenhemom do 2020. godine. Eto radosti za navijače "mamuza"!
Andrea Širle više puta je izrazio nezadovoljstvo u Čelsiju. Spekuliše se da mu je sledeća stanica Bundes liga, odnosno Volfsburg.
Navodno Vest Hem želi da pozajmi Emanuela Adebajora iz Totenhema. Hoće li ga "pevci" pustiti i tako stvoriti tandem dvojice snažnih centarfora - Adebajor - Endi Kerol
Alesio Matri ponovo oblači crno-beli dres. Juventus ga je vratio kao pozajmljenog igrača Milana, koji je prvi deo sezone proveo u Đenovi.
Mohamedu Salahu ostalo je još samo da prođe lekarske preglede u Fiorentini. Očekuje se da  tim iz Firence i Čelsi dogovore oko odlaska Huana Kvadrada u redove "plavaca".
Viktor Ibarbo potpisao je do kraja sezone ugovor sa Romom. "Vučica" je pozajmila Ibarba iz Kaljarija i za to iskeširala 2.5 miliona evra, a ukoliko bude želela da ga zadrži na kraju sezone, moraće da izdvoji još toliko.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online